Τα Jeep Renegade και Jeep Wrangler ανακυρήχθηκάν κορυφαία στα Off-Road και SUV


Τα Jeep Renegade & Jeep Wrangler ειναι τα καλυτερα SUV και Off-Road οχηματα στην κατηγορια τους
συμφωνα με τους αναγνωστες του διασημου Γερμανικου περιοδικου Auto Bild Allrad*.

Για το Jeep Renegade η ανακηρυξη του ως Νο1 SUV/Off-Road οχημα εισαγωγης (αξιας εως 30.000 €)
απο τους 260.000 αναγνωστες του παγκοσμιως αναγνωρισμενου περιοδικου Auto Bild Allrad αποδεικνυει οτι στη Γερμανια, οπως και σε πολλες αλλες χωρες, το Jeep Renegade ειναι πλεον το πρωτο οχημα που ερχεται στο μυαλο των οδηγων οταν αναζητουν αυτοκινητα με ανεξαντλητες ικανοτητες, απαραμιλλη ποιοτητα, αξιοπιστια και οικονομια.

Μαλιστα ειναι τετοια η εκτιμηση του κοινου στο νεο Jeep Renegade, ωστε εκτος απο τον τιτλο του καλυτερου SUV εισαγωγης (αξιας εως 30.000€) κατεκτησε και την δευτερη θεση στην συνολικη καταταξη των SUV Off-Roaders στην οποια περιλαμβανεται και ολος ο Γερμανικος ανταγωνισμος!

Στην ιδια ψηφοφορια, οι αναγνωστες του Auto Bild Allrad επελεξαν τo Jeep Wrangler ως το καλυτερο Off-Road SUV οχημα εισαγωγης αξιας 30.000-50.000€ και παραλληλα του απενειμαν και τη δευτερη θεση στην συνολικη καταταξη.

Το νεο Jeep Renegade, που ανακηρυχθηκε και ‘Ελληνικο ‘Αυτοκινητο της Χρονιας 2016’ εχει σαρωσει τα βραβεια σε πολλες χωρες απο την παρουσιαση του μεχρι σημερα. Ενδεικτικα:

\”New Car of the Year 2015\” – Quattroruote (Ιταλια);
\”Best SUV of the Year 2015\” – Coches.net (Ισπανια);
\”Car of the Year 2016\” – Autoesporte (Βραζιλια);
\”4×4 of the Year 2015\” – 4×4 (Γαλλια);
\”SUV of the Year 2015\” – 4×4 Tout-Terrain (Γαλλια);
\”Best Buy Award 2016\” – Best Buy (Βρετανια)
\”4×4 of the Year 2016\” – 4×4 (Βρετανια);
\”Car of the Year\” και \”SUV of the Year\” –  Motor24 (Εσθονια);   
\”Best Crossover\” – BilMagasinet (Δανια);
\”Offroad SUV 2015\” – OFF ROAD (Γερμανια)

Στην Ελληνικη αγορα το Jeep Renegade, διατιθεται σε τετρακινητες και δικινητες εκδοσεις με κινητηρες βενζινης και πετρελαιου απο τα 1.4 μεχρι τα 2.0 λιτρα και την καταναλωση να ξεκινα απο μολις 4,4 λ./100 χλμ.. 
Μπορει να αποκτηθει με 188€ το μηνα ατοκα σε προγραμμα που περιλαμβανει 5ετη χρηματοδοτηση, 5 χρονια δωρεαν service, 5 χρονια οδικη βοηθεια και με δωρο το bonus της αποσυρσης!

*Το περιοδικο Auto Bild allrad συγκαταλεγεται στα κορυφαια περιοδικα για οχηματα 4Χ4. Στον διαγωνισμο συμμετειχαν 170 μοντελα απο 10 κατηγοριες.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!