Τα Nissan Leaf κατακτά τον κόσμο των ταξί!

Στον υπολοιπο κοσμο, οι κυβερνησεις και οι αρχες των χωρων και των πολεων που θελουν να κανουν στροφη σε πιο πρασινες τεχνολογιες μετακινησης, δινουν κινητρα για την αντικατασταση των στολων ταξι με ηλεκτρικα. Στον υπολοιπο κοσμο. Η Nissan, με ενα ολοκληρωμενο infographic, μας δειχνει πως αλλαζει τον “χαρτη” και στα  ταξι , προσφεροντας μια γευση απο το μελλον σε οδηγους και εκατομμυρια επιβατες ανα την υφηλιο, με πολλαπλα οφελη στην οικονομια και το περιβαλλον. 

Και πως ξεκινησε η ιστορια; Ηταν  το 2013, οταν μια εταιρεια ταξι στην Ιαπωνια , πηρε την αποφαση να μετατρεψει το συνολο του στολου των συμβατικων αυτοκινητων της σε Nissan LEAF. Απο τοτε ξεκινησε και η παγκοσμια “ηλεκτρικη επανασταση” των ταξι !

Εκτοτε,  εταιρειες ταξι στην Ισπανια, την Ολλανδια, την Ουγγαρια, το Ηνωμενο Βασιλειο, την Ιορδανια, το Μεξικο και την Πολωνια ενεταξαν τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan με τις μηδενικες εκπομπες ρυπων, στους στολους τους. 

Σημερα, ταξι Nissan  LEAF και e-NV200  συναντα κανεις  σε πεντε ηπειρους, 26 χωρες και 113 πολεις σε ολο τον κοσμο.

Οι μειωμενες εκπομπες ρυπων, η σημαντικη εξοικονομηση στα καυσιμα και η σημαντικα φθηνοτερη συντηρηση των συγκεκριμενων μοντελων, συν μια ηρεμη και ανετη διαδρομη τοσο για τους αυτοκινητιστες οσο  και για  τους επιβατες, αποτελουν μερικα απο τα οφελη αυτης της κινησης.  Με αποδεδειγμενα επιχειρησιακα αποτελεσματα και εξοικονομηση κοστους, τα ταξι  της Nissan με τις μηδενικες εκπομπες ρυπων αποτελουν κορυφαια επιλογη, κανοντας πραξη το Nissan Intelligent Mobility σε πελατες και επαγγελματιες αυτοκινητιστες,  σε ολο τον κοσμο.

Μεσω των αμιγως ηλεκτροκινητων οχηματων, η Εξυπνη Κινητικοτητα ειναι ο τροπος με τον οποιο η Nissan “μετουσιωνει “   τον τροπο με τον οποιο τα αυτοκινητα οδηγουνται, κινουνται και ενσωματωνονται στην ευρυτερη κοινωνια.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!