Τι θα γινόταν αν συγχωνεύαμε μια Ferrari F40 με μια Alfa 33;


Λεφτα μπορει να μην υπαρχουν, ομως υπαρχουν ιδεες. Και τωρα, που σφιγγουν οι ζεστες, οι ιδεες γινονται καπως… τρελες. Ε, στη χωρα που ζουμε, ταιριαζουν.

Ο φιλος του TopSpeed.gr, Κωνσταντινος Κουντουρης, (ο οποιος σχεδιαστης δεν ειναι, αλλα θα μπορουσε, μιας και απ\’ οτι εχουμε δει, το \’χει το ταλεντακι του), ειχε την (τρελη) ιδεα να ενωσει εις σαρκα μια, μια Ferrari F40 και μια Alfa Romeo 33.
Πριν πεις \”ιεροσυλια\” και αλλα τετοια, δες το αποτελεσμα. Δες το καλα και μην αρνηθεις οτι ειναι ενδιαφερον. Και, αφου την εκανε ο Κωνσταντινος την \”ιεροσυλια\”, να τη συνεχισουμε.

Η Alfari F73 διατηρει την ιδια διαταξη με την κεντρομηχανη F40, φορωντας το (θεϊκο) νεο μοτερ 3.9 λιτρων V8 Turbo, αποδοσης 670 ιππων της Ferrari 488 GTB (οχι τυχαια, αφου αυτο το μοτερ ψηφιστηκε \”Κινητηρας της Χρονιας 2016, αλλα οχι μονο. Φοραει ενα ηλεκτρικο μοτερ, αποδοσης 129 ιππων, που τροφοδοτειται απο μια μπαταρια λιθιου 7,1 kWh, στελνοντας τη δυναμη στους εμπρος τροχους. Κιβωτιο, θα κρατησουμε το ιδιο με την 488 GTB.
Ετσι, εχουμε ενα υβριδικο τερας συνδυαστικης ισχυος 799 ιππων, με κινηση στους τεσσερις τροχους, Variable Torque Management, μηδενικο turbo lag και βαρος περιπου στον 1,5 τονο. Ξανασκεψου το αν θα μιλησεις για \”ιεροσυλια\”, οταν η Alfari F73 θα ανταγωνιζεται τα hypercars. \”Στα ονειρα σας\”, θα πεις, αλλα θα σου θυμισουμε τη φραση που μας χαρακτηριζει, εδω, στο TopSpeed.gr : Γιατι οχι; Αλλωστε, τα ονειρα, ειναι δωρεαν…

Tip: Η Alfari εκανε \”ντεμπουτο\” στο group Petrolheads.gr, στο Facebook.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!