Τι θα δεις στην Αυτοκίνηση

Αν δεν εχεις παει, να πας. Η εκθεση αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015», ανοιγει τις πυλες της, για να υποδεχθει τους δεκαδες χιλιαδες φιλους του αυτοκινητου. Η μοναδικη εκθεση αυτοκινητου στην Ελλαδα φιλοξενειται στο Ολυμπιακο Ακινητο Ξιφασκιας (πρωην δυτικο αεροδρομιο, εισοδος απο Λ. Ποσειδωνος) και θα παραμεινει ανοιχτη εως την Κυριακη 22 Νοεμβριου
Απο τις 10 το πρωι, ως τις 9 το βραδυ, το Σαββατοκυριακο με την εισοδο να κοστιζει 6 ευρω και το παρκινγκ (βασικοτατο) να ειναι δωρεαν.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ποτε: Σαββατο 14 Νοεμβριου – Κυριακη 22 Νοεμβριου 2015.
Που: Αιθουσα Ξιφασκιας, Πρωην Δυτικο Αεροδρομιο (εισοδος απο Λ. Ποσειδωνος).

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτερα – Παρασκευη : 15.00 – 21.00
Σαββατο – Κυριακη : 10.00 – 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμη Εισιτηριου: 6 €.
Μειωμενο Εισιτηριο: 3 € (ΑΜΕΑ, Πολυτεκνοι, Ανεργοι, Φοιτητες, Μαθητες).
Για το μειωμενο εισιτηριο απαραιτητη ειναι η επιδειξη του αντιστοιχου δικαιολογητικου.
 

– Για παιδια μεχρι 12 ετων η εισοδος ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
 

-Τα εισιτηρια διατιθενται στην εισοδο της εκθεσης.
 

-Το Parking για τους Επισκεπτες ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το φετινο μενου ειναι πλουσιο. Περισσοτερα απο 120 μοντελα εκτιθενται στους χωρους της εκθεσης και περιμενουν καρτερικα τους επισκεπτες. Υπολογιζεται οτι φετος οι επισκεπτες θα ξεπερασουν τις 60.000. Τα επισημα στοιχεια δειχνουν οτι το αγοραστικο ενδιαφερον παραμενει υψηλο και πως οι υποψηφιοι αγοραστες αναζητουν τις καλυτερες προτασεις.
   
Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετεχει η συντριπτικη πλειοψηφια των εταιρειων που δραστηριοποιουνται στην ελληνικη αγορα. Ειδικοτερα οι επισκεπτες θα δουν τα νεα μοντελα, τις ειδικες εκδοσεις καθως και τα δημοφιλη μοντελα των εξης εταιρειων: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.
 
Και ποιοι ξεχωριζουν; 

Alfa Romeo μπορει να μη μας εφερε τη Giulia, αλλα στο περιπτερο της, ξεχωριζει η κουκλα 4C. Σε κοκκινακι. 1,8 λιτρα παρακαλω. Πιο γρηγορη κι απο τη σκια της. Και ελκυστικη. Χαλασμος γινεται γυρω της.

Fiat, εκτος απο τα Abarth και τα 500, κανει την επισημη πρωτη του νεου Tipo. Welcome back, Tipo!

-H Peugeot παρουσιαζει το ανανεωμενο 208 και εκθετει τη GT Line. Απο το 208 Gti και το 308 GT ποιο να διαλεξω; Αρρωστια…

Ford, το τερματισε. Εκει που ελεγες οτι θα μας παρει τα μυαλα με την πανελληνια πρεμιερα του Focus RS (το χω αγαπησει πριν το οδηγησω αυτο το αυτοκινητο) σου κοτσαρει διπλα και τα Mustang. Και τη Vignialle Mondeo. Και μια Formula Ecoboost. Αντε να φυγεις απο το περιπτερο της…

Honda, εχει φερει την τριτη γενια του Jazz, το νεο HR-V, αλλα και να μην το θες, το βλεμμα σου θα κολλησει επανω στο φοβερο και τρομερο Civic Type-R

Audi (στο ιδιο περιπτερο με τη VW) μας εχει φερει ενα RS3 και ενα supercar. Την τελευταια γενια του R8. Με τον V10 φατσα καρτα για να μη χορταινεις να τον θαυμαζεις.

Στο περιπτερο της BMW, δεν μπορεις να μη θαυμασεις τη νεα Σειρα 4 και το Mini John Cooper Works. Δε σου φτανει; Εχουμε και i8…

-H Citroen εχει ολα τα μοντελα της, φυσικα, στην Εκθεση, αλλα σε προκαλω να ριξεις μια ματια στο εσωτερικο του Grand C4 Picasso.

-Εκπληξη και απο τη DS, αφου για πρωτη φορα βλεπουμε και το DS4 Crossback στην Ελλαδα.

Jeep πονταρει, στο περιπτερο της, στο νεο Renegade, ενω, για να ψαρωσουμε, μας εχει και τον \”κακο\” της οικογενειας: Το Wrangler. 

-Στο περιπτερο της Nissan, πολλα θα δεις, αλλα τα ματια σου θα κολλησουν στο μωρο του Godzilla. Το Juke Nismo RS. Καλο. Πολυ καλο. Ετσι λενε ολοι. Και τελικα αγοραζουν το Qashqai.

-Επισημη πανελλαδικη πρεμιερα στο περιπτερο της Renault και για το Kadjar. Πολυ καλο. Περιεργως, ολοι θελουν να περιεργαστουν το Twingo. 

Subaru μας παρουσιαζει το Levorg. Αλλα στο μυαλο των περισσοτερων, δυο λεξεις τριγυριζουν: Imprezza η μια, BRZ η αλλη…

-Στης Ssangyong το περιπτερο, βλεπουμε το Tivoli

Suzuki εκθετει ολη την γκαμα των μοντελων της, που ειναι \”φρεσκια\”. Παρε το Baleno, για παραδειγμα, η το Vitara και το Vitara S. Στο περιπτερο της, θα δεις και το Jimny.

Hyundai εχει στο περιπτερο της τα νεα i10, i20, i30.

-Στο περιπτερο της Volkswagen, ξεχωριζουν το Polo Gti και το e-up. Ειναι το μελλον, γαρ. 

-H Volvo εκθετει την πληρη γκαμα των μοντελων της στο περιπτερο της. Αλλα, οταν στη γκαμα σου εχεις το XC90, δεν γινεται αυτο να μην κλεψει την παρασταση.


Mitsubishi εκθετει επισης μια πλειαδα μοντελων, με το Outlander PHEV να ξεχωριζει, αφου κανει πρεμιερα στη χωρα μας. 

Seat εκθετει αυτα που ξερεις. Ξεχωριζει το νεο Ibiza FR


 Η Παρασκευη 13 Νοεμβριου, αφιερωθηκε στους εκπροσωπους των μεσων μαζικης ενημερωσης και στις εταιρειες που δραστηριοποιουνται στον κλαδο του αυτοκινητου, στη ελληνικη αγορα. Τεσσερις ηταν οι επισημες παρουσιασεις νεων μοντελων που εκαναν πανελλαδικη πρεμιερα στην εκθεση αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015». 

Τα εντυπωσιακα περιπτερα εχουν πολλα νεα στοιχεια που αναβαθμιζουν την εικονα των εταιρειων και δινουν την ευκαιρια στους επισκεπτες να ενημερωνονται σε ενα ξεχωριστο περιβαλλον για τα νεα μοντελα και τις εξελιξεις στον χωρο του αυτοκινητου.

Τα πρωτα σχολια των εκπροσωπων των εταιρειων ειναι θετικα και οι αναφορες στην προσπαθεια να δημιουργηθει μια εκθεση ευρωπαϊκων προδιαγραφων ειναι η καλυτερη ανταμοιβη για οσους εμπνευστηκαν και εργαστηκαν για την υλοποιηση αυτου του δυσκολου επιχειρηματικου εγχειρηματος.

Σημαντικη στοιχειο της φετινης διοργανωσης ειναι η χορηγια της FISIKON που εχει προστεθει στον τιτλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. Η παρουσια της FISIKON ειναι πολυ σημαντικη για ολους τους συμμετεχοντες, γιατι η νεα υπουργικη αποφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετει και επιτρεπει την εναρξη μετατροπων αυτοκινητων σε σχηματα διπλου καυσιμου με τη χρηση φυσικου αεριου.

Επισης οι επισκεπτες, θα ενημερωθουν για τα προϊοντα που ειναι συνδεδεμενα με τα αξεσουαρ, ανταλλακτικα και το after market. Προκληση για οσους θελουν να οδηγησουν τα νεα μοντελα και να κανουν συγκρισεις στα χαρακτηριστικα και τον εξοπλισμο τους ειναι τα test drive, που θα γινουν με μεγαλο αριθμο καινουργιων αυτοκινητων.

Εχει προβλεφθει ειδικη σημανση για τη καθοδηγηση των επισκεπτων απο ολες τις κεντρικες αρτηριες. Το φυλασσομενο και δωρεαν παρκινγκ μπορει να φιλοξενησει πανω απο 5.000 αυτοκινητα. 

Το εισιτηριο κοστιζει 6 ευρω ενω τα παιδια που ειναι ηλικιας εως 12 ετων, δεν πληρωνουν εισιτηριο. 


Μειωμενο εισιτηριο 3 ευρω για ΑΜΕΑ, Πολυτεκνους, Ανεργους, Φοιτητες και μαθητες με την επιδειξη αντιστοιχου δικαιολογητικου. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!