Τι κοινό έχουν οι ποδοσφαιριστές της Chelsea με τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ ;

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ δημιουργησε μια  νεα σειρα ταινιων μικρου μηκους, με πρωταγωνιστες παικτες της διασημης ποδοσφαιρικης ομαδας Chelsea της Premier League. Το ολο εγχειρημα αποτελειται απο πεντε ταινιες μικρου μηκους που εχουν αντιστοιχα πεντε θεματικες ενοτητες: ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΑΝΤΟΧΗ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Καθε μια απο αυτες τις ενοτητες, “συνδεει”  τις ικανοτητες ενος παικτη της Chelsea με τα χαρακτηριστικα υψηλης ποιοτητας και αποδοσης των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ. Το θεμα της πρωτης ταινιας μικρου μηκους “πραγματευεται” τη δυναμη και ως εκ τουτου, ο πιο καταλληλος για αυτο τον σκοπο  ειναι ο επιθετικος Diego Costa, o παικτης – κλειδι για την Chelsea, που καταφερνει να “σπαει” την αμυνα των αντιπαλων.

Η συγκεκριμενη ταινια παρουσιαζει τα ελαστικα SUV “GEOLANDAR” της ΥΟΚΟΗΑΜΑ που προσφερουν εξαιρετικη ποιοτητα κυλισης σε καθε επιφανεια. Το θεμα της δευτερης ταινιας ειναι η ταχυτητα, η οποια “εκπροσωπειται” απο τον Willian, μεσο παικτη της Chelsea και το υψηλων επιδοσεων ελαστικο “ADVAN” που αποτελει αλλωστε και την “ναυαρχιδα” της ΥΟΚΟΗΑΜΑ. 

Με στοχο την ενισχυση της εταιρικης της εικονας και την αναγνωριση του εμπορικου της σηματος σε παγκοσμια κλιμακα, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει συναψει συμφωνια συνεργασιας με την Chelsea απο τον Ιουλιο του 2015. Αξιζει να σημειωθει οτι η Chelsea ειναι σημερα στην κορυφη της βαθμολογιας της Premier League για τη σεζον 2016/17.

Push The Limit \”POWER\” με τον Diego Costa

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wgBNaJPRrbw]


Push The Limit \”SPEED\” με τον Willian
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ydhvv-r9YwQ]


Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!