Τι μας δείχνει η πρώτη επίσημη φωτό του εσωτερικού της Giulia

Λες και το κανει επιτηδες, η Alfa Romeo, τωρα που γνωριζει οτι η παρουσιαση της Giulia τραβηξε επανω της τα βλεμματα, μας δινει λεπτομερειες γι\’ αυτη με το… σταγονομετρο. Τωρα, μας συμπεριλαμβανει στο press kit μια φωτογραφια (ναι, μονο μια) απο το εσωτερικο της. Περα απο την ομορφια, βγαζουμε ενα πρωιμο συμπερασμα: Οτι η \”καυτη\” εκδοση QV με τα 510 αλογα θα εχει και χειροκινητη εκδοση, σε αντιθεση με καποιους απο τους ανταγωνιστες της, οπως η Mercedes C63 και το Audi RS4. Γι\’ αυτο και η Alfa μας δινει και easter egg, αφηνοντας τεχνηεντως να φανει λιγακι ο συμπλεκτης στη φωτογραφια. Το πηραμε το μηνυμα, Alfa.

Γενικοτερα, το εσωτερικο ειναι μινιμαλιστικο και ποιοτικο ταυτοχρονα,ξεχωριζουμε το γεγονος οτι η κεντρικη κονσολα εχει στραφει προς τον οδηγο (η Alfa τονιζει ποσο οδηγοκεντρικη θα ειναι η Giulia). Φυσικα, ξεχωριζει το τιμονι που εχει μαλλον πρωτογνωρη σχεδιαση για Alfa και η -παραπομπη σε Ferrari και F1) τοποθετηση του start/stop button σε αυτο.

Ξεχωριζουμε και την τοποθετηση ηλεκτρονικου χειροφρενου, καθως και την τοποθετηση κουμπιου μεσω του οποιου θα διαχειριζομαστε τις λειτουργιες που θα περιλαμβανονται στο κεντρικο panel του αυτοκινητου. Αυτα, προς το παρον…

 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!