Το αγαπημένο pickup της Ευρώπης, τo Ford Ranger, είναι και το ασφαλέστερο

To Ford Ranger γνωστο ως το σκληροτραχηλο και ικανο pickup  εχει ηδη πιασει την κορυφη στις πωλησεις στην Ευρωπη για το 2015 μιας και στην Αμερικη δεν εισαγεται και παραμενει το μοναδικο pickup που προσφερει ασφαλεια 5 αστερων συμφωνα με τα crash tests του Euro NCAP.
 

Αναδειχτηκε No.1 pickup στην Ευρωπη με 25.500 πωλησεις τους πρωτους 11 μηνες του 2015 (+ 32% απο περσι).

Οι πωλησεις του σημερινου Ford Ranger απογειωθηκαν στην Ευρωπη απο το 2011 που λανσαριστηκε. Το μεριδιο του στις 20 παραδοσιακες Ευρωπαϊκες αγορες* εχει αυξηθει απο 11,7% το 2012, σε 23,5% τους πρωτους δεκα μηνες της χρονιας. Το ποσοστο αυτο ανεβαζει το Ranger στην κορυφη της καταταξης, συμφωνα με προσφατα στοιχεια της Ford.

Στην Ελλαδα, το δημοφιλες Pickup αυξησε τις πωλησεις του κατα 168% τους τελευταιους 11 μηνες.

Ταυτοχρονα, η ζητηση αυξανεται για το νεο Ford Ranger. Το νεο μοντελο χαρακτηριζεται απο τολμηρη νεα σχεδιαση, τεχνολογιες αιχμης και βελτιωμενη καταναλωση.

Το  νεο Ford Ranger Double Cab διατηρει τα 5 Αστερια που κερδισε στις δοκιμες του Euro NCAP απο το 2012. Ειναι το μοναδικο μοντελο στην κατηγορια με πενταστερη καταταξη απο τον ανεξαρτητο Ευρωπαϊκο οργανισμο ασφαλειας. 

«Ο συνδυασμος ικανοτητων παντος εδαφους, σκληροτραχηλου στυλ και ασφαλειας παραμενει ασυναγωνιστος,» δηλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service,της Ford Ευρωπης. «Οι παραγγελιες για το νεο μας Ranger ξεπερνουν τις προσδοκιες μας. Ιδιαιτερα δημοφιλες αποδεικνυεται το κορυφαιο μοντελο Wildtrak με την ξεχωριστη εξωτερικη εμφανιση και το ειδικο μεταλλικο χρωμα Pride Orange.»

Το νεο Ford Ranger διαθετει ενα πληθος τεχνολογιων ασφαλειας και υποστηριξης του οδηγου οπως η προειδοποιηση και υποβοηθηση αποκλισης απο τη λωριδα κυκλοφοριας (Lane Keeping Alert και Lane Keeping Aid), το προσαρμοζομενο συστημα διατηρησης ταχυτητας (Adaptive Cruise Control) με προειδοποιηση συγκρουσης (Forward Alert), το συστημα αναγνωρισης οδικων σηματων (Traffic Sign Recognition), οι αισθητηρες παρκαρισματος εμπρος & πισω (Front & Rear Park Assist), η καμερα οπισθοπορειας (Rear View Camera), και φυσικα το στανταρ συστημα δυναμικου ελεγχου ESC με Rollover Mitigation που μετριαζει το ενδεχομενο ανατροπης και το Trailer Sway Control που ελεγχει την ταση αποσταθεροποιησης του τρεϊλερ.

Αλλες εξυπνες τεχνολογιες του νεου Ford Ranger ειναι το συστημα συνδεσιμοτητας SYNC 2, η υποβοηθηση εκκινησης σε ανηφορα (Hill Launch Assist), ο ελεγχος καταβασης (Hill Descent Control), ο δυναμικος ελεγχος φορτιου (Adaptive Load Control), και η υποβοηθηση πεδησης (Emergency Brake Assistance).

Με μια αποδοτικοτερη σειρα κινητηρων με τεχνολογια Auto-Start-Stop, δυνατοτητα επιλογης τελικης σχεσης μεταδοσης και ηλεκτρικη υποβοηθηση τιμονιου Electric Power Assisted Steering, η καταναλωση του νεου Ranger μειωνεται αισθητα, εως και 17% 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TBqTpUeZrFU]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!