Το απόλυτο δείπνο από τον Έκτορα Μποτρίνι και την Volvo

Η Volvo και ο Εκτορας Μποτρινι παρουσιαζουν το “Chef’s Table by Volvo”, ενα πρωτοποριακο concept στην ελληνικη γαστρονομικη σκηνη
Για πρωτη φορα στην Ελλαδα ενα εστιατοριο λανσαρει το «Τραπεζι του Σεφ», ενα θεσμο ιδιαιτερα δημοφιλη σε μεγαλα εστιατορια του εξωτερικου
Ξεχωριστος χωρος μεσα στην κουζινα του εστιατοριου οπου ο βραβευμενος Σεφ υποδεχεται και περιποιειται ο ιδιος τους δειπνουντες οι οποιοι ειναι σε αμεση οπτικη επαφη με τα τεκταινομενα στην καρδια του εστιατοριου
Η επομενη σελιδα στην εμπλοκη της Volvo με την υψηλη γαστρονομια
Το σχεδιασμο του Chef’s Table by Volvo εχει επιμεληθει ο Δημητρης Κολιαδημας της Semiotik Design

Η Volvo Car Hellas και ο Εκτορας Μποτρινι γραφουν ενα νεο σημαντικο κεφαλαιο στη συνεργασια τους. Η σουηδικη μαρκα και ο βραβευμενος Σεφ παρουσιαζουν το “Chef’s Table by Volvo”. Προκειται για ενα μοναδικο concept που εμφανιζεται για πρωτη φορα στην Ελλαδα. Στο Chef’s Table by Volvo, οι φιλοι της υψηλης γαστρονομιας εχουν τη δυνατοτητα να απολαυσουν ενα δειπνο υψηλης τεχνης και τεχνικης, παρακολουθωντας απο κοντα και νιωθοντας οι ιδιοι συμμετοχοι της ολης δημιουργιας. 


Επιπλεον, στην περιπτωση του Chef’s Table by Volvo η εμπειρια μπορει να γινει ακομα πιο ξεχωριστη και ολοκληρωμενη, καθως κατοπιν συνεννοησης προσφερεται στους συνδαιτυμονες και η δυνατοτητα χρησης ενος μοντελου της Volvo, για τη μετακινηση τους προς και απο το εστιατοριο. 

Το «Τραπεζι του Σεφ», οπως αποδιδεται στα ελληνικα, ειναι ενας πολυ δημοφιλης θεσμος στο εξωτερικο. Προκειται για εναν ιδιαιτερο χωρο που διαμορφωνεται στην κουζινα μεγαλων εστιατοριων υψηλης γαστρονομιας, ο οποιος προσφερει τη δυνατοτητα να απολαυσει ενα ζευγαρι η μια παρεα εκ του συνεγγυς ολη τη δημιουργικη μυσταγωγια που χαρακτηριζει το σχεδιασμο, προετοιμασια και εκτελεση ενος τετοιου δειπνου.


Στην κουζινα του εστιατοριου Botrini’s στο Χαλανδρι, εχει διαμορφωθει ενας πολυ φιλοξενος χωρος που μπορει να φιλοξενησει εως τεσσερα ατομα. Το Chef’s Table by Volvo, το σχεδιασμο του οποιου επιμεληθηκε ο Δημητρης Κολιαδημας της Semiotik Design, προσφερει οσο το δυνατον πιο στενη οπτικη επαφη με οσα εκτυλισσονται στην κουζινα, και ειδικοτερα με το τελικο σταδιο προετοιμασιας των πιατων, το «στησιμο» τους, λιγο πριν φυγουν απο το «πασο» για να σερβιριστουν στους πελατες. 


Ομως το Chef’s Table by Volvo στου Botrini’s ξεχωριζει και για κατι ακομα. Προσφερεται ενα ιδιαιτερο menu, το οποιο οχι μονο εχει επιμεληθει προσωπικα ο Εκτορας Μποτρινι ειδικα για την περισταση, με στοχο να επιδειξει ολη του την τεχνη, αλλα ειναι και ο ιδιος παρων για να παρουσιασει τα πιατα με το μοναδικο του τροπο. Εξαλλου, αυτη ειναι η πεμπτουσια καθε “Chef’s Table”. Ο Σεφ υποδεχεται, φιλοξενει του καλεσμενους του, προσφεροντας μια ολιστικη προσεγγιση στον κοσμο της υψηλης γαστρονομιας. Για το λογο αυτο εξαλλου το Chef’s Table by Volvo δεν ειναι διαθεσιμο ολες τις μερες της λειτουργιας του εστιατοριου αλλα μονο οταν ειναι δεδομενη και η παρουσια του Σεφ.


Σχετικα με το Chef’s Table by Volvo, ο βραβευμενος Σεφ δηλωσε: «Εδω και καιρο θεωρουσα οτι η χωρα μας ειναι ετοιμη “γαστρονομικα” να υποδεχθει και να αγκαλιασει ενα τετοιο concept. Η υψηλη γαστρονομια εχει κανει τεραστια βηματα προοδου τα τελευταια χρονια και ο Ελληνας, διαθετοντας πλεον την απαραιτητη παιδεια, αναζητα συνειδητα ξεχωριστες εμπειριες γευσης. Ειμαι ευτυχης που μου δινεται η δυνατοτητα με το Chef’s Table by Volvo να προσφερουμε μια τετοια εμπειρια στο ελληνικο κοινο». 

Volvo και υψηλη γαστρονομια πανε μαζι.
Το Chef’s Table by Volvo ειναι το επομενο βημα στη συνεργασια της Volvo Car Hellas με τον Εκτορα Μποτρινι, της εμπλοκης της Volvo γενικοτερα με την υψηλη γαστρονομια στην Ελλαδα. Η αρχη εγινε με τη χορηγια των Χρυσων Σκουφων, του παλαιοτερου θεσμου γαστρονομικων βραβειων στην Ελλαδα, για πεντε συναπτα ετη. Παραλληλα, ηρθε να προστεθει η υποστηριξη απο τη Volvo του Safka, του πρωτου εστιατοριου σκανδιναβικης κουζινας στη χωρα! Στη συνεχεια, το 2014 ξεκινησε η συνεργασια με το βραβευμενο Σεφ Εκτορα Μποτρινι, ενω αξιζει να αναφερθει και η διακριτικη παρουσια της Volvo στο Sani Gourmet Festival του 2014. Το Δεκεμβριο που μας περασε, η Volvo Car Hellas ηταν χορηγος μιας νεας σειρας βραβειων υψηλης γαστρονομιας. Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo, που εγκαινιαστηκαν με την πρωτη απονομη στο τελος της προηγουμενης χρονιας, φιλοδοξουν να καθιερωθουν ως σημαντικος θεσμος αναδειξης και επιβραβευσης της υψηλης γαστρονομιας στην Ελλαδα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!