Το Αυτοκίνητο του 2017, Citroen C3 θα κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων αγοραστών

Το νεο Citroen C3 ψηφιστηκε ως το Αυτοκινητο του 2017 απο τα μελη του ανεξαρτητου δημοσιογραφικου θεσμου “Αυτοκινητο της Χρονιας για την Ελλαδα”, σε εκδηλωση η οποια ελαβε χωρα στις 8 Δεκεμβριου 2016, στην Κηφισια. Μελη της επιτροπης αποτελουν 23 δημοσιογραφοι στο χωρο του αυτοκινητου, οι οποιοι ψηφιζουν βασει κριτηριων οπως  τεχνολογια, καινοτομια, επιδοσεις, ασφαλεια, κοστος κτησης και χρησης.

Στη σχετικη ψηφοφορια συμμετειχαν 10 αυτοκινητα που ειχαν περασει στην τελικη φαση κατα τη διαδικασια προεπιλογης (η οποια επισης πραγματοποιειται με ψηφοφορια) απο 17 νεα μοντελα τα οποια παρουσιαστηκαν κατα το προηγουμενο 12μηνο στην ελληνικη αγορα. Τα 10 αυτοκινητα της τελικης φασης ηταν (με αλφαβητικη σειρα) τα Citroen C3, Ford Ka+, Honda Jazz, Honda HR-V, Mercedes E-Class, Mini Clubman, Renault Kadjar, Seat Ateca, SsangYong XLV, Suzuki Baleno και μετα την καταμετρηση των ψηφων νικητης και «Αυτοκινητο του 2017» αναδειχθηκε το Citroen C3.

Το βραβειο παρελαβαν οι κ.κ. Πολυχρονης Συγγελιδης, Γιαννης Συγγελιδης και Χαριλαος Γερμανακος απο τον προεδρο του θεσμου, κ. Πανο Φιλιππακοπουλο. Κατα την παραλαβη του βραβειου, μεταξυ αλλων, ο κ. Πολυχρονης Συγγελιδης ανεφερε πως “Eιναι ιδιαιτερη χαρα και μεγαλη τιμη αυτο το βραβειο για το νεο Citroen C3. Ειναι η ανωτατη τιμητικη διακριση στο χωρο του αυτοκινητου στην Ελλαδα, που προερχεται απο καταξιωμενους δημοσιογραφους. Το νεο C3 συνιστα ενα ακομη βημα προοδου για τη γαλλικη μαρκα στους τομεις τεχνολογιας, ασφαλειας, ανεσης, πρακτικοτητας και οικονομιας, με μοναδικο στιλ. Το νεο Citroen C3 ειναι το πιο σημαντικο αυτοκινητο για το ελληνικο αγοραστικο κοινο για το 2017. Με την πεποιθηση οτι θα κερδισει τις καρδιες των αγοραστων, ο κ. Συγγελιδης δηλωσε, γενικοτερα, αισιοδοξος για την πορεια της εγχωριας αγορας αυτοκινητου το νεο ετος”. 

Η αψογη οδικη του συμπεριφορα, τα στιλατα και πρακτικα Airbumps®, το ανετο εσωτερικο του και η ConnectedCam Citroën™, ειναι μερικα απο τα χαρακτηριστικα που το κανουν μοναδικο. Το νεο Citroen C3 φερει υπερ-πλουσιο εξοπλισμο, με τα προηγμενα συστηματα υποστηριξης οδηγου που περιλαμβανουν: 3D Συστημα πλοηγησης με αναγνωριση ομιλιας, καμερα οπισθοπορειας, συστημα ειδοποιησης ακουσιας αλλαγης λωριδας και συστημα ανιχνευσης νεκρης γωνιας. 

Το νεο Citroen C3 με καταναλωση απο 3,2lt/100km, σας επιτρεπει να απολαμβανετε τις διαδρομες σας τοσο εντος οσο και εκτος πολης. Προσφερει μια εμπειρια πρωτογνωρης ανεσης χαρη στα μεγαλα του καθισματα, τις ανετες αναρτησεις, τους χωρους και την απιστευτη εργονομια που σας προσφερει η προηγμενη ανεση Citroën Advanced Comfort®. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!