Το βραβείο του νέου C3 Aircross

Το νεο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV κερδισε τον τιτλο του “Καλυτερου Αυτοκινητου για την Ευρωπη” (“BEST Buy Car of Europe\”) απο το Autobest για το 2018, με σημαντικη βαθμολογικη διαφορα απο τους αντιπαλους του.

Απο το 2001, μετα απο την ψηφοφορια των μελων του Autobest, προκυπτει ενα αυτοκινητο ως “BEST Buy Car of Europe”, αυτο που εχει λαβει τις περισσοτερες ψηφους απο την κριτικη επιτροπη. Σε αυτη συμμετεχουν 31 δημοσιογραφοι απο 31 Ευρωπαϊκες χωρες. Τα αυτοκινητα που ειναι υποψηφια, κρινονται σε 13 διαφορετικες κατηγοριες, στις οποιες περιλαμβανονται η σχεδιαση, η σχεση τιμης – αξιας, η ανεση για τους επιβατες και η τεχνολογια, καθως και η ικανοτητα του δικτυου της εκαστοτε μαρκας να καλυψει τις αναγκες του καθε αυτοκινητου σε πανευρωπαϊκο επιπεδο.

Οπως το 2003, οπου ειχε κερδισει την ιδια διακριση το Citroën C3, ετσι και τωρα το Νεο  Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, ξεχωρισε απο τον ανταγωνισμο και κερδισε το 17ο ετησιο βραβειο, χαρη στο ξεχωριστο του στυλ και τον πολυ δυναμικο αλλα και “φρεσκο” χαρακτηρα του.

Το Νεο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV ειναι μερος της Εταιρικης αναγεννησης για τη Citroën και δειχνει με τον πλεον δυναμικο τροπο την ικανοτητα της μαρκας να λανσαρει και να υποστηριζει τις νεες ιδεες στην αυτοκινηση. Με την πρωτη του παρουσιαση τον Οκτωβριο, το νεο μοντελο εχει ηδη ξεπερασει τις 30.000 παραγγελιες στην Ευρωπη. Οι πελατες εντυπωσιαζονται απο το εσωτερικο, που διακρινεται για ολα τα χαρακτηριστικα εκεινα που κανουν τα μοντελα της Citroën να ξεχωριζουν. Η ευρυχωρια, οι μεγαλες γυαλινες επιφανειες που επιτρεπουν να εισερχεται απλετο φως στην καμπινα και οι δυνατοτητες διαμορφωσης για να ταιριαζει σε καθε πιθανη αναγκη, κανουν το Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV να ξεχωριζει. Η προσωπικοτητα του αυτοκινητου της Citroën, υπογραμμιζεται ιδανικα με το μεγαλο ευρος των επιλογων που εχει οποιος θελει να ξεχωριζει και να επιλεξει κατι το ιδιαιτερο για το δικο του αυτοκινητο.

Με περισσοτερους απο 90 συνδυασμους χρωματων στο αμαξωμα και 5 σχεδιαστικα μοτιβα στην καμπινα, το  Νεο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV μπορει να ταιριαξει ιδανικα σε ολες τις απαιτησεις και να γινει οσο ξεχωριστο θελει ο ιδιοκτητης του. Η ευρυχωρια που προσφερει ειναι μοναδικη για την κατηγορια του, οπως και η διαθεση που φτιαχνει στους επιβατες του, με τη μεγαλη ανοιγομενη γυαλινη πανοραμικη οροφη. Το νεο C3 Aircross ειναι ενας γνησιος εκπροσωπος του προγραμματος Citroën Advanced Comfort® και ως τετοιος, προσφερει μια ολιστικη εμπειρια χαλαρωσης και ανεσης στους επιβατες, τη στιγμη που ο οδηγος του απολαμβανει μια συναρπαστικη εμπειρια οδηγησης. Το νεο C3 Aircross προσφερει ευελιξια υψηλου επιπεδου στους δρομους της πολης, οσο ανεση και σιγουρια στον ανοιχτο δρομο. Τα στοιχεια αυτα το χαρακτηριζουν μοναδικο στην κατηγορια του. Το Νεο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV φερει το προηγμενο συστημα Grip Control® και σε συνδυασμο με το Συστημα Υποβοηθησης Καθοδου για εντονες κατωφερειες (Hill Assist Descent), απογειωνει την ευκολια για τον οδηγο και την ασφαλεια στις μετακινησεις. Σε αυτο το μηκος κυματος ειναι και τα 12 συγχρονα ηλεκτρονικα βοηθηματα οδηγησης με τα οποια εφοδιαζεται το Γαλλικο μοντελο, τα 4 συστηματα συνδεσιμοτητας αλλα και η προσφατη διακριση απο το Euro NCAP με την ανωτερη βαθμολογια των 5 αστερων.

Ο Προεδρος της Κριτικης Επιτροπης του θεσμου Autobest, κος Ilia Seliktar, με δηλωση του υπογραμμισε πως “ειναι χαρα μου να συγχαιρω την Linda Jackson και την ομαδα της για την επικρατηση στο διαγωνισμο AUTOBEST 2018 και μαλιστα απεναντι σε αξιολογο ανταγωνισμο. Απεναντι σε εξαιρετικους αντιπαλους, το C3 Aircross αποδεικνυεται πως εχει ολες εκεινες τις αρετες που μπορουν να το στεψουν πρωταθλητη στις πωλησεις. Απεναντι στους κριτες του θεσμου, το μοντελο εδειξε πως εχει ολα οσα χρειαζοταν για να παρει την υψηλοτερη βαθμολογια. Για αλλη μια φορα, οι κριτες απεδειξαν πως μπορουν να ξεχωρισουν τα πραγματικα αξιολογα αυτοκινητα, ακολουθωντας τις τασεις της αγορας, προσφεροντας εναν πραγματικο οδηγο προκειμενου οι καταναλωτες να κανουν την καλυτερη επιλογη, αυτη που θα ταιριαζει και στις μελλοντικες τους αναγκες”.

Σημειωνοντας 426.000 πωλησεις στην Ευρωπη μεσα στο πρωτο 6μηνο του 2017, η Citroën κανει ρεκορ εξαετιας αναφορικα με την εμπορικη απηχηση των μοντελων της, σημειωνοντας παραλληλα και αυξηση του μεριδιου της κατα 5,6% σε σχεση με την προηγουμενη χρονια. Ενας χρονος εχει περασει απο το λανσαρισμα του Citroën C3, το οποιο εχει σημειωσει 230.000 πωλησεις μεχρι στιγμης και τωρα ερχεται το Νεο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV να δωσει νεα ωθηση στις εμπορικες επιδοσεις της Citroën.

Αναλυτικα η βαθμολογια εχει ως εξης:

1.    Citroen C3 Aircross – 1.423 βαθμοι
2.    Opel Grandland – 1.302 βαθμοι
3.    VW T-Roc – 1.205 βαθμοι
4.    Seat Ibiza – 1.190 βαθμοι
5.    Ford Fiesta – 1.182 βαθμοι
6.    Honda Civic – 1.138 βαθμοι

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!