Το βραβευμένο NP300 NAVARA ετοιμάζεται να πατήσει Ελλάδα


Το νεο, εντυπωσιακο pick–up της Nissan, αναμενεται στις εκθεσεις των επισημων εμπορων της φιρμας στην Ελλαδα, στο τελος του Φεβρουαριου.

Εχοντας ηδη στις αποσκευες του, το διεθνες βραβειο του International Pick-up  για το 2016, το νεο Nissan NP300 NAVARA, ετοιμαζεται να πατησει επι Ελληνικου εδαφους, θετοντας  ενα νεο σημειο αναφορας στην κατηγορια των  pick-up. Με κληρονομια την πλουσια εμπειρια 80 ετων της Nissan στο σχεδιασμο και την κατασκευαστικη υπεροχη καινοτομων ελαφρων επαγγελματικων οχηματων, το νεο NP300 NAVARA εντυπωσιαζει με τον σχεδιασμο του, την φινετσα του, τις καινοτομες τεχνολογιες που ενσωματωνει, καθως και με μια αντιληψη στην κατασκευη και την κυλιση, τοσο εκτος οσο και εντος δρομου, που ξεπερνα τα εσκαμμενα !



Το νεο μοντελο αποτελειται απο ενα πανισχυρο, υψηλης αντοχης πλαισιο  που, σε συνδυασμο με  μια σειρα απο νεα μηχανολογικα χαρακτηριστικα, ανεβαζει ψηλα τον πηχη της οδικης συμπεριφορας αλλα και της πρακτικοτητας.  Χρησιμοποιωντας το ιδιο DNA με τα καταξιωμενα crossover της Nissan, οπως τα κορυφαια Qashqai, X-Trail και Juke, το νεο NP300 NAVARA φερνει μια νεα αντιληψη στην κατηγορια των pick-up, που πολλοι ανταγωνιστες του θα ζηλεψουν.    

Συνοδευομενο απο εγγυηση πεντε ετων  η 160 χιλιαδων χιλιομετρων, το νεο Nissan NP300 NAVARA, διαθετει τα “διαπιστευτηρια” για  να ανταπεξελθει στις σκληρες απαιτησεις του συγχρονου επαγγελματια.

Επιπλεον, η πλουσια γκαμα των γνησιων αξεσουαρ που ταιριαζουν “γαντι” στο νεο Nissan NP300 NAVARA, ειναι σιγουρο πως θα συναρπασουν τους υποψηφιους αγοραστες,  που επιζητουν το καλυτερο για το καλυτερο pick-up της χρονιας !

Μια πλουσια “γευση” απο το νεο Nissan NP300 NAVARA, μπορειτε να παρετε στο επισημο site της Nissan στο http://www.nissan.gr/vehicles/commercial/np300 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!