Το Δίκτυο Διανομέων της Peugeot στις Κάννες

Κοκκινο Χαλι στις Καννες για το PEUGEOT 3008 και τo Επισημο Δικτυο Ελληνων Διανομεων Peugeot του Ομιλου Συγγελιδη

Μια εντυπωσιακη Ελληνικη αποστολη αποβιβαστηκε στις Καννες πριν απο λιγες ημερες. Δεν ειχε σχεση με τον κινηματογραφο, αλλα τα φωτα στραφηκαν πανω της ενω περπατουσε στο κοκκινο χαλι με προορισμο το εσωτερικο του πανεμορφου «Palais de Festival» οπου πραγματοποιειται καθε χρονο το Φεστιβαλ των Καννων, ενας απο τους σημαντικοτερους διεθνεις διαγωνισμους κινηματογραφου. 

Οι Ελληνες «celebrities», που αιχμαλωτισαν τα φωτα των προβολεων στο red carpet, ηταν καλεσμενοι του Ομιλου Συγγελιδη, για την παρουσιαση του νεου SUV Peugeot  3008 στις Καννες και δεν ηταν αλλοι απο το δικτυο επισημων διανομεων της PEUGEOT στην Ελλαδα.

Στο φοντο, εστεκε λαμπερο το νεο PEUGEOT 3008 που με τις στιλιστικες και τεχνολογικες του καινοτομιες αποτελει απτη αποδειξη της εξελιξης της Γαλλικης μαρκας που σημερα εχει να προσφερει την πιο νεα και δυναμικη γκαμα μοντελων στην ιστορια της. 


Ο Ομιλος Συγγελιδη, ηθελε με αυτην την αποστολη να κινηθει αντιθετα στο ρευμα μιας περιοδου που χαρακτηριζεται απο οικονομικες περικοπες. Να επενδυσει και να επιβραβευσει τους διανομεις για την συμβολη τους στην εντονα ανοδικη πορεια της Γαλλικης φιρμας στην χωρα μας, αλλα και να τους φερει πιο κοντα στο νεο μοντελο με μια γνωριμια-παρακαταθηκη που θα τους καταστησει πρεσβεις για την μελλοντικη του πορεια στην Ελληνικη αγορα.

Οι Ελληνες διανομεις της Peugeot, ειχαν την ευκαιρια να βιωσουν απο πρωτο χερι την υπεροχη του PEUGEOT 3008. Οδηγησαν το νεο μοντελο σε εκδοσεις βενζινης και πετρελαιου στη μαγευτικη Γαλλικη Ριβιερα – Côte d\’Azur, αλλα και σε απαιτητικες  ορεινες διαδρομες, συνοδεια του Hi Fi ηχοσυστηματος  που η αγαπημενη εταιρια των audiophiles, FOCAL, εξελιξε για το μοντελο. Απολαυσαν τον πολυτελη χαρακτηρα του PEUGEOT 3008, αλλα και τις τεχνολογιες ασφαλειας και ανεσης που το εξοπλιζουν οπως, τη νεα γενια του Peugeot i-Cockpit, το εξελιγμενο συστημα προσφυσης Grip Control, το συστημα ελεγχου επαγρυπνησης οδηγου, το συστημα υποβοηθησης στην κατηφορα, cruise control με πληρη ακινητοποιηση και το συστημα αυτονομης πεδησης και αποφυγης συγκρουσης.


Στο πλαισιο της παρουσιασης του Peugeot 3008, η ελληνικη αποστολη πραγματοποιησε το ετησιο Συνεδριο της στις Καννες, οπου ο επικεφαλης της Peugeot, κ. Πετρος Πιπεριδης, μεταξυ αλλων, αναφερθηκε στους ποιοτικους και ποσοτικους στοχους του νεου SUV της μαρκας για το ετος 2017. Επιπλεον, τονισε πως το νεο Peugeot 3008 ερχεται την καταλληλη στιγμη στην ελληνικη αγορα με το δικτυο διανομεων της Peugeot αρτια προετοιμασμενο  για να υποδεχθει και να ικανοποιησει πληρως τις αναγκες των πελατων του. Τελος, αναφερθηκε στην εμφαση που δινει η εταιρεια σε νεους και καινοτομους τροπους αποκτησης των μοντελων της, αλλα και στη νεα πλατφορμα Peugeot που αφορα στη διαχειριση καινουριων και μεταχειρισμενων αυτοκινητων.


Το νεο Peugeot 3008 θα κανει την παγκοσμια πρεμιερα του στο φετινο Σαλονι του Παρισιου τον Οκτωβριο, ενω αμεσως μετα θα  ακολουθησει το εμπορικο του λανσαρισμα στην ελληνικη αγορα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!