Το εντυπωσιακό εσωτερικό του νέου i20

 Με αυτη την εικονα, η Huyndai μας αποκαλυπτει το εσωτερικο του νεου i20. Το ολοκαινουριο i20 θα διαθετει δυο ψηφιακες οθονες, νεους συνδυασμους χρωματων και εντυπωσιακες οριζοντιες πτυχες στο ταμπλο του.
 Ενα απο τα σημαντικοτερα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα του ειναι οι οριζοντιες πτυχες που εκτεινονται απο αριστερα προς τα δεξια στο ταμπλο και ενσωματωνουν τους αεραγωγους. Οι κομψα διαμορφωμενες πορτες, εμπνευσμενες απο σχηματα που βρισκονται στη φυση προσδιδουν μια μοντερνα αισθηση. Η τεχνολογια εσωτερικου ατμοσφαιρικου φωτισμου προσδιδει ενα ευχαριστο φωτισμο τη νυχτα και οι χρωματικες πινελιες ταιριαζουν απολυτα στο συνολο του εσωτερικου.

 Το νεο i20 θα διαθετει δυο ψηφιακες οθονες που προσδιδουν αναβαθμισμενες δυνατοτητες συνδεσιμοτητας. Πισω απο το τιμονι του οχηματος θα βρισκεται ενας ψηφιακος πινακας οργανων 10,25 ιντσων με χρωματισμους που αλλαζουν αναλογως την drive mode που επιλεγει ο οδηγος – μπλε χρωματισμος για Normal, πρασινος για Eco και πορτοκαλι για Sport. 
 Στα δεξια του τιμονιου, τοποθετημενη ψηλα στο κεντρο του ταμπλο, βρισκεται η κεντρικη οθονη αφης AVN (ηχου / βιντεο / πλοηγησης) 10,25 ιντσων. Ενσωματωμενη στην οθονη αφης AVN υπαρχει μια σειρα απο νεες δυνατοτητες συνδεσιμοτητας που βρισκουμε για πρωτη φορα στο i20, συμπεριλαμβανομενου του Hyundai Bluelink Telematics. Μεταξυ αυτων περιλαμβανονται οι Hyundai LIVE services, οι οποιες περιλαμβανουν δεδομενα κυκλοφοριας και καιρου σε πραγματικο χρονο, πληροφοριες σχετικα με κοντινους σταθμους καυσιμων, συμπεριλαμβανομενων των τιμων των καυσιμων και των χωρων σταθμευσης, καθως και online φωνητικη αναγνωριση. Επιπλεον, τα Bluelink services περιλαμβανουν Find My Car, remote lock services, navigation σε τοπικα σημεια ενδιαφεροντος, πληροφοριες συναγερμου του οχηματος και αναφορες συντηρησης.

 

 Τελος, το νεο i20 ειναι πληρως συμβατο με Android Auto και Apple Car Play, ασυρματα σε συνδυασμο με το 8 \”Display Audio. Υπαρχει επισης διαθεσιμη περιοχη ασυρματης φορτισης. Ενα νεο ηχοσυστημα Bose που αποτελειται απο οκτω ηχεια, συμπεριλαμβανομενου ενος subwoofer, προσφερει εξαιρετικο ηχο υψηλης ποιοτητας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!