Το καραβάνι με τις Ferrari έπιασε Πάτρα !

Αυτο το Σαββατοκυριακο, η Πατρα ντυνεται στα κοκκινα. Στους δρομους και τα σοκακια της Αχαϊκης πρωτευουσας θα αντηχουν τα γουργουρητα και τα ουρλιαχτα απο δεκαδες Ferrari. Η Πατρα, μετατρεπεται στον παραδεισο του petrolhead, του λατρη της αυτοκινησης και των θρυλικοτερων, ισως, αυτοκινητων του πλανητη. Το Topspeed.gr, φυσικα, δεν θα μπορουσε να λειπει…

Η αφιξη στη Πατρα, η συνεχιση του ταξιδιου στη Κερκυρα και στην υπολοιπη Ευρωπη

Στην πολη θα βρισκεται αυτο το Σαββατοκυριακο το Ferrari Club \”Passione Rossa\”. \”Βαμμενο\” με το \”κοκκινο παθος\”, οπως ειναι και το ονομα του, βασιζομενο στο χαρακτηριστικο χρωμα των θρυλικων μοντελων του Maranello με το ορθιο αλογακι στο καπω, το Passione Rossa, το οποιο ιδρυθηκε το 1999 εχει εξελιχθει σε ενα απο τα πλεον αναγνωρισιμα club ιδιοκτητων Ferrari στην Ευρωπη και τον κοσμο, με περισσοτερα απο 600 events ετησιως. To club, εχει στην επισημη σελιδα του στο Facebook 74.000 Like και 5600 Followers στο Instagram.

Το κλειστο club -αφου ο αριθμος των μελων ειναι περιορισμενος στην Ιταλια και υπαρχει… σκληρο face control- τα μελη του \”Passione Rossa\” δινουν την ευκαιρια στους Ferrari enthusiasts την ευκαιρια να συμμετασχουν σε δεκαδες μοναδικα events και δραστηριοτητες σε ολη τη διαρκεια του ετους. Σε ενα απο αυτα, οι ιδιοκτητες των ιταλικων δημιουργηματων της αυτοκινησης που τα εχουν αγορασει για να τα… χαιρονται, θα δωσουν την ευκαιρια και στους Ελληνες φαν που θα βρεθουν στην Πατρα να απολαυσουν τις Ferrari που, συνηθως, λατρευουν μεσω φωτογραφιων και βιντεο. Περα απο τις εκδηλωσεις που θα λαβουν χωρα στη Πατρα, μεταξυ 15 και 17 Ιουνιου (15 στην Πλατεια Γεωργιου και στις 16-17 στο Μωλο Αγιου Νικολαου, στο παλιο λιμανι), το Passione Rossa, θα κατευθυνθει προς τη Κερκυρα, οπου και θα λαβουν χωρα οι εκδηλωσεις το διημερο 18 και 19 Ιουνιου, στο πεζοδρομο στη συμβολη των οδων Γεωργιου Θεοτοκη & Ευγ. Βουλγαρεως. Αξιζει να σημειωθει οτι οι εκδηλωσεις τοσο στη Πατρα οσο και στη Κερκυρα, τελουνται υπο την αιγιδα του Ελληνικου Υπουργειου Τουρισμου.

Ο record-president του Passione Rossa, Fabio Barone

Ο προεδρος του σωματιου, Fabio Barone, ειναι δημοφιλης μεταξυ αλλων, για τα 3 World Guiness Speed Records που κατεχει, με τη 458 Italia του.
Και τα 3 ρεκορ του, αφορουν τη καλυψη των εκαστοτε διαδρομων, στο μικροτερο δυνατο χρονο και εχουν λαβει χωρα στο :
1) Transfagarasan Highway της Ρουμανιας, το 2015, στον κατα πολλους \”Ωραιοτερο δρομο του κοσμου\”
2) Tienmen Mountain Road της Κινας, το 2016, στον \”πιο επικινδυνο δρομο του κοσμου\”, ο οποιος εχει 99 στροφες, βρισκεται σε υψομετρο 1800 μετρων και δεν φερει κανενα προστατευτικο κιγκλιδωμα
3) Στα φαραγγια \”Dades Gorges\”, το 2018, στο πιο εντυπωσιακο, και επικινδυνο (σε ενα σημειο η αποσταση που χωριζει το αυτοκινητο απο το γκρεμο ειναι μολις 30 εκατοστα), δρομο του Μαροκο, μετα απο προσκληση του ιδιου του βασιλια της χωρας.

Το Special Tour του Ιουλιου στη Φινλανδια 

Φετος, για τον εορτασμο 20 ετων δρασης, ο προεδρος του \”Passione Rossa\”, Fabio Barone, επελεξε για το καλοκαιρι του 2019 ενα special tour για μελη του club. Αυτη τη φορα, το tour θα ειναι αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο την Ιταλια, με τις \”κυριες\” να γραφουν τα αναλογα χιλιομετρα στα οδομετρα τους και να ταξιδευουν σε αλλα μερη, προκαλωντας τον θαυμασμο. Η ονομασια του event ειναι \”Ferrari Arctic Tour\” και θα διεξαχθει απο τις 4 ως τις 8 Ιουλιου στη Φινλανδια και αφορα ενα μεγαλο ταξιδι απο το Helsinki, την πρωτευουσα της Φινλανδιας και το Rovaniemi, τη διασημη πολη του Αϊ Βασιλη.

Περα ομως απο το μαγευτικο ταξιδι στην Φινλανδια, το Club διοργανωνει και αλλες εκδηλωσεις σε διαφορες πολεις, τοσο της Ιταλιας, οσο και της Ευρωπης, για τον εορτασμο των 20 χρονων απο την ιδρυση του.

Ανυπομονουμε την ελευση των Ιταλιδων, να γεμισουν τη πολη με εντυπωσιακες εικονες και ηχους, δινοντας της αλλο αερα και κανοντας μια πολυ καλη \”διαφημιση\” τοσο για τη πολη της Πατρας, οσο και για τη Κερκυρα και την Ελλαδα γενικοτερα, προς τον υπολοιπο κοσμο…

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!