Το Λιμενικό κινείται πλέον με Navara!

Στην αμεση ενισχυση  του Λιμενικου Σωματος με  54 περιπολικα οχηματα του κορυφαιου Pick-Up Nissan NAVARA, προχωρησε το Υπουργειο Ναυτιλιας και Νησιωτικης Πολιτικης, υπογραφοντας προ μηνων σχετικη συμβαση με την αναδοχο εταιρεια, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. Η προμηθεια προεκυψε μετα απο δημοσιο διαγωνισμο ανοιχτης διαδικασιας και διεθνους συμμετοχης. 


Η συγκεκριμενη αγορα των 54 περιπολικων NAVARA, συγχρηματοδοτηθηκε απο την Ευρωπαϊκη Ενωση, καθως  και απο Εθνικους Πορους.




Στην τελετη ενταξης, παρεστη συσσωμη η ηγεσια του Υπουργειου Ναυτιλιας και Νησιωτικης Πολιτικης, προεξαρχοντος του υπουργου, Ιωαννη Πλακιωτακη, καθως και η ανωτατη ηγεσια του Λιμενικου Σωματος. Απο την πλευρα της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε, παρεστη ο Αντιπροεδρος και Διευθυνων Συμβουλος, Τακης Θεοχαρακης. 


Τα συγκεκριμενα οχηματα, με την κορυφαια ποιοτητα και τις δυνατοτητες τους, εχουν διαμορφωθει καταλληλα απο τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε, προκειμενου να εξυπηρετησουν το δυσκολο και απαιτητικο επιχειρησιακο εργο  του Λιμενικου Σωματος. 


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!