Το Νέο CLIO με τον κινητήρα diesel, 1.5 Blue dCi 85hp, άμεσα διαθέσιμο

Το Νεο Renault CLIO, η 5η γενια του γαλλικου παγκοσμιου Best Seller, που βρισκεται στην 1η θεση των ευρωπαϊκων πωλησεων το 2020, εχει ηδη κατακτησει και το ελληνικο κοινο. Με οπλα του την ωριμη και, παραλληλα, εντυπωσιακη σχεδιαση αμαξωματος, την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, τα συγχρονα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης, την ανεση υψηλου επιπεδου και τη σφραγιδα του Best in Class μοντελου στην κατηγορια του, στις δοκιμες ασφαλειας του Euro NCAP, οπου εχει αποσπασει την κορυφαια διακριση των 5 αστερων, αποτελει την πιο ολοκληρωμενη και συναρπαστικη προταση της κατηγοριας του και οχι μονο.


Απο τις πιο δημοφιλεις επιλογες της πολυ πλουσιας γκαμας κινητηρων του Νεου Renault CLIO ειναι ο εμβληματικος και υπερ-συγχρονος diesel κινητηρας 1.5 Blue dCi των 85 ιππων, που κανει χρηση της τεχνολογιας AdBlue, για απολυτη συμβατοτητα με τις νεες αυστηρες νορμες ρυπων.




Ο κινητηρας αποδιδει 85 ιππους και 220 Nm ροπης μολις στις 1.750 σ.α.λ., εξασφαλιζοντας δυνατο τραβηγμα απο πολυ χαμηλες στροφες, χωρις να απαιτει συχνες αλλαγες σχεσεων απο τον οδηγο. Συνδυαζεται αποκλειστικα με το χειροκινητο κιβωτιο 6 σχεσεων. Με 3,2 λτ./100 χλμ. καταναλωση εκτος αστικου κυκλου, μολις 3,6 λτ./100 χλμ. σε μικτες συνθηκες κινησης και με εκπομπες ρυπων στα 95 γρ./χλμ. CO2.


Τωρα, η επιλογη του Νεου Renault CLIO 1.5 Blue dCi 85hp γινεται ακομα πιο δελεαστικη και αμεση απο ποτε. Για πρωτη φορα στη γκαμα του νεου best seller εντασσεται η πλουσια εξοπλιστικη εκδοση EXPRESSION PLUS, που συνδυαζεται αποκλειστικα με τον κορυφαιο diesel κινητηρα.

Συγκεκριμενα, η νεα εκδοση EXPRESSION PLUS, περιλαμβανει, τον παρακατω επιπροσθετο εξοπλισμο αξιας περιπου 1.400€:

+       Pack Navi 7” : Συστημα πολυμεσων EASY LINK με οθονη αφης 7” & συστημα πλοηγησης, ελληνικη χαρτογραφηση & Over Speed Prevention,

+       Pack Street : Καμερα οπισθοπορειας και εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος,

+       Ζαντες αλουμινιου 16\’\’ PHILY,

+       Προβολεις ομιχλης,

+       Ηλεκτρικα παραθυρα πισω, συνεχους λειτουργιας,

+       Ελαστικα παντος καιρου

Και ολα αυτα στην ασυναγωνιστη τιμη των 17.120€, με επιπλεον:

·        δωρεαν το μεταλλικο χρωμα,

·        δωρεαν εργοστασιακη εγγυηση 5 χρονων

·        δωρεαν 3 χρονια οδικης βοηθειας και

·        δωρεαν ασφαλιση για 6 μηνες

Η εκδοση EXPRESSION PLUS του Νεου Renault CLIO σε περιμενει να την ανακαλυψεις στο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Διανομεων Renault (www.renault.gr).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!