Το νέο DS 3 Crossback φέρνει… παριζιάνικο αέρα

Η DS Automobiles αποκαλυπτει για ακομα μια φορα την υψηλη αισθητικη της παριζιανικης κομψοτητας και την τεχνογνωσια της στις πολυτελεις και καινοτομες κατασκευες, παρουσιαζοντας το νεο compact SUV DS 3 CROSSBACK.


Το νεο μοντελο ξεχωριζει, καθως συνδυαζει την κομψοτητα, την ανεση και την προηγμενη τεχνολογια και προσφερει στο κοινο μια ολοκληρωμενη προταση υψηλων προδιαγραφων για μια απολαυστικη οδηγικη εμπειρια. Μοντελο αστικου κυριως χαρακτηρα, αλλα και ιδανικο για μεγαλα ταξιδια, το DS 3 CROSSBACK προσφερει, παρα τις συμπαγεις εξωτερικες της διαστασεις, μια  μοναδικη ευρυχωρια και παραμενει ελαφρυ. Με το επιβλητικο αμαξωμα και τους μεγαλους τροχους, αυτο το urban SUV, διαθετει προχωρημενο στυλ εκπεμποντας ταυτοχρονα δυναμισμο και γαλλικη φινετσα. Και επειδη οι στιγμες ηρεμιας ειναι πολυτιμες, κυριως οταν κινουμαστε σε αστικο περιβαλλον, το DS 3 CROSSBACK εχει σχεδιαστει ετσι ωστε να εξασφαλιζει την απολυτη ηχομονωση και την πληρη απουσια κραδασμων, προσφεροντας αριστη ποιοτητα κυλισης.

Στο ραφιναρισμενο εσωτερικο του DS 3 CROSSBACK η παραμικρη λεπτομερεια εχει τυχει ιδιαιτερης προσοχης ενω τα υλικα εχουν επιλεγει με γνωμονα την ποιοτητα και τη φινετσα. Με στοχο να προσφερει υψηλο επιπεδο ανεσης εχει εφοδιαστει με πολυαριθμους αποθηκευτικους χωρους, αναδιπλουμενο πισω καθισμα και μεγαλης χωρητικοτητας πορτ μπαγκαζ. 

Το νεο DS 3 CROSSBACK συνδυαζει τους ιδανικους κινητηρες, που ταιριαζουν απολυτα με το δυναμισμο του χαρακτηρα του νεου αυτου μοντελου και θα διατιθεται με 3 διαφορετικους τυπους κινητηρων: PureTech βενζινης, BlueHDi diesel και 100% ηλεκτροκινηση στην εκδοση E-Tense.

Ελκυστικο και χαρισματικο, με μοναδικη τεχνολογια και υψηλη αισθητικη, το νεο DS 3 CROSSBACK απευθυνεται σε οσους αναζητουν ενα αυτοκινητο με ξεχωριστο στυλ και καινοτομες τεχνολογιες προσφεροντας ταυτοχρονα μια ασφαλη και απολαυστικη οδηγικη εμπειρια υψηλων προδιαγραφων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!