Το νέο Jeep Compass ήρθε στην Ελλάδα

Εδω και μερικες ημερες, η  Ελλαδα και η Αθηνα υποδεχθηκαν το ολοκαινουργιο Jeep Compass, τη νεα προταση της αμερικανικης θρυλικης μαρκας στα compact premium SUV.

Το νεο μοντελο, το οποιο απεσπασε διθυραμβικες κριτικες κατα την παρουσιαση του σε ολο τον κοσμο, βρισκεται πλεον σε Ελληνικο εδαφος και στις εκθεσεις της Jeep για να το γνωρισει απο κοντα το κοινο και να ζησει μαζι του νεες εμπειριες.
Το νεο Jeep Compass, το αυθεντικο και αμεσα αναγνωρισιμο Jeep, ενσωματωνει ολα τα δυναμικα και σχεδιαστικα χαρακτηριστικα της Jeep, της εταιριας που οραματιστηκε και εφηυρε τα SUV και ειναι το οχημα που προσφερει στον οδηγο του την απολυτη αισθηση ελευθεριας.
Στο σαλονι του νεου Jeep Compass οι επιβατες θα ανακαλυψουν το πραγματικο νοημα της εννοιας premium.  Τα ποιοτικα υλικα, η εργονομια και η απολυτη ανεση, προσφερουν μια πρωτογνωρη  εμπειρια αυτοκινησης.
Ο οδηγος αντλει πληροφορηση απο εναν εντυπωσιακο πινακα οργανων που ενσωματωνει εγχρωμη οθονη LED, διαστασης εως 7 ιντσων, ενω στο κεντρο της τραπεζοειδους κονσολας, φιλοξενειται η εως και 8,4 ιντσων οθονη αφης του συστηματος infotainment U Connect, συμβατου με Apple CarPlay και Android Auto.

Το νεο Jeep Compass διατιθεται σε εκδοσεις Sport, Longtitude, Limited και Trailhawk με δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε, κινητηρες βενζινης και πετρελαιου απο 1.4 μεχρι και 2 λιτρα. Προσφερει δυο εξυπνα συστηματα τετρακινησης, Jeep Active Drive και Jeep Active Drive Low, τα οποια εκτος απο τα driving modes λειτουργιας για καθε εδαφος, αποσυμπλεκουν ακαριαια τον πισω αξονα οταν το 4Χ4 δεν ειναι απαραιτητο, επιτυγχανοντας εντυπωσιακη οικονομια αλλα και αποκριση.

Ολα τα παραπανω ολοκληρωνονται απο την εξασφαλιση που προσφερουν, ο κλωβος ασφαλειας απο ατσαλι υψηλης αντοχης και περισσοτερα απο 70 συστηματα ενεργητικης και παθητικης ασφαλειας.

Το νεο Jeep Compass μπορει να αποκτηθει με ενα απο τα πολλα προγραμματα χρηματοδοτησης της Jeep με κορυφαια επιλογη το ατοκο προγραμμα 50-50. Περισσοτερα στις εκθεσεις της Jeep και, συντομα, στο Topspeed.gr!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!