Το νέο Nissan GT-R NISMO GT3 προκαλεί… έρωτες

\”Με το που ανοιγεις την πορτα, εχει να κανεις με ενα τελειως διαφορετικο αυτοκινητο: το ολοκαινουριο τιμονι, το πιλοτηριο, η θεση του καθισματος, το ταμπλο – ειναι υπεροχα! Τωρα, φτιαξαμε ενα αυτοκινητο που ειναι πολυ πιο ανετο για τους οδηγους, οπως και ειναι πιο ευκολο να φτασεις στα κουμπια και τους διακοπτες που χρησιμοποιουμε κατα τη διαρκεια του αγωνα. Η θεση του οδηγου εχει επισης βελτιωθει. Η κατανομη του βαρους εχει βελτιωθει σημαντικα, με τροπο που μας βοηθα πολυ στο στριψιμο  του αυτοκινητου. Το μπροστινο συστημα εχει επισης υποστει βελτιωσεις, εχοντας αποκτησει περισσοτερη αεροδυναμικη, καλυτερη ψυξη και περισσοτερη ισχυ”.

Τα λογια αυτα ανηκουν στον Lucas Ordóñez, ο οποιος κερδισε τον πρωτο διαγωνισμο του  Nissan PlayStation GT Academy. Το 2018, θα διεκδικησει το Blancpain GT Series Endurance Cup , προωθωντας την τελευταια εκδοση του παιχνιδιου που “απογειωσε” την καριερα του.

Δεκα χρονια μετα τη νικη του στο GT Academy, ο Ordóñez θα αγωνιστει φετος για την ομαδα GT Sport Motul RJN,  οδηγωντας το νεοεισερχομενο στους αγωνες Nissan GT-R NISMO GT3 2018-spec.

Μαζι με τους Alex Buncombe και Matt Parry, ο Ordóñez ειχε την ευκαιρια να πραγματοποιησει τους πρωτους γυρους του πισω απο το τιμονι του νεου αυτοκινητου, την περασμενη εβδομαδα στην πιστα του  Paul Ricard.
Ο Ordóñez δεν ειναι ο μονος που θα ανταγωνιστει για την ομαδα της  GT Sport Motul  RJN: Ο Μεξικανικος Ricardo Sanchez (νικητης του πρωτου  διεθνους διαγωνισμου GT Academy) θα οδηγησει με τους Βρετανους Struan Moore και Jordan Witt, το GT-R με το Νο. 22.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!