Το νέο SsangYong TIVOLI με τετρακίνηση που κλειδώνει από 19.150 €


Η SsangYong Ελλαδας ανακοινωνει τις τιμες για το νεο TIVOLI με συστημα τετρακινησης Active AWD με Lock Mode. Το νεο μοντελο, που αποτελει μια μοναδικη προταση στην κατηγορια των compact SUV, κοστιζει απο 19.150 €, ενω συνοδευεται απο πλουσιοτατο εξοπλισμο και αναβαθμισμενη αναρτηση.

Μετα το λανσαρισμα του νεου TIVOLI με τον συγχρονο 1.6 diesel κινητηρα, των 115 ιππων και των 300 Nm ροπης, ηρθε η ωρα της εκδοσης Active AWD με Lock Mode να κορυφωσει τη γκαμα του νεου trendy μοντελου, με τον πιο δυναμικο και ουσιαστικο τροπο.

Η SsangYong ειναι η premium φιρμα της Κορεας, με 60 χρονια ιστορια στην κατασκευη τετρακινητων οχηματων. Ετσι, το νεο TIVOLI με το συστημα Active AWD με Lock Mode αποτελει το σπουδαιοτερο συνεχιστη αυτης της παραδοσης, αλλα και μια εξαιρετικα ολοκληρωμενη και προσιτη προταση στην κατηγορια του.

Το συστημα τετρακινησης Active AWD με Lock Mode του νεου TIVOLI, εχει σχεδιαστει για να προσφερει τη μεγιστη ασφαλεια εντος δρομου και τη μεγιστη αξιοποιηση των εκτος δρομου προδιαγραφων του μοντελου. Προκειται για ενα συστημα αυτοματης τετρακινησης με συνεκτικο συμπλεκτη τελευταιας γενιας, που, υπο κανονικες συνθηκες οδηγησης, στελνει το μεγαλυτερο ποσοστο της ροπης στον εμπρος αξονα, διασφαλιζοντας οικονομικη λειτουργια. Μολις το συστημα διαγνωσει απωλεια προσφυσης, τοσο εντος, οσο και εκτος δρομου, τοτε σε συνεργασια με το Συστημα Ελεγχου της Προσφυσης (ESP) αναλαμβανει να στειλει μεχρι και το 50% της δυναμης του κινητηρα στον πισω αξονα. Παραλληλα, μεσω της λειτουργιας Lock Mode (που ελεγχεται απο ενα κουμπι στο ταμπλο του αυτοκινητου) ο οδηγος μπορει να επιλεξει το «κλειδωμα» της τετρακινησης αναμεσα στους αξονες, αν απαιτηθει μεγιστη προσφυση (για παραδειγμα στην αναρριχηση εκτος δρομου). Το «κλειδωμα» μπορει να ενεργοποιηθει εφοσον ο οδηγος κινειται με ταχυτητες κατω απο τα 40 km/h και μενει ενεργο μεχρι αυτη την ταχυτητα.

Ετσι, σε συνδυασμο με το εξελιγμενο Συστημα Ευσταθειας (ESP) που πλαισιωνεται απο το Συστημα Ενεργης Προστασιας Ανατροπης (ARP), το Συστημα Ενισχυσης Πεδησης (BAS) & το Συστημα Υποβοηθησης Εκκινησης στην Ανηφορα (HSA) το νεο TIVOLI AWD προσφερει το μεγιστο βαθμο ενεργητικης ασφαλειας στους επιβατες του.

Ολες οι τετρακινητες εκδοσεις του μοντελου εχουν εξελιγμενη αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων (multi – link) στον πισω αξονα, στοιχειο που αναβαθμιζει ακομα περισσοτερο την ασφαλεια αλλα και την ποιοτητα των οδικων του χαρακτηριστικων. Επισης, το νεο μοντελο ερχεται εξοπλισμενο με στανταρ ρεζερβα αναγκης (διαστασεων 125/80 R16), ενα πολυ χρησιμο στοιχειο εξοπλισμου, ειδικα στην κινηση εκτος δρομου, που δεν απαντα σε πολλους ανταγωνιστες του.

Με 167 χλστ. αποστασης απο το εδαφος, και εξαιρετικες γωνιες προσεγγισης (20,5ο), ραμπας (17ο) και φυγης (28ο), το νεο TIVOLI AWD εγγυαται απροσκοπτη προσβαση σε ποικιλια εδαφων. Αξιζει να σημειωθει οτι το νεο TIVOLI AWD 1.6 Diesel εχει δυνατοτητα ρυμουλκησης 1.500 κιλων (τη μεγαλυτερη στην κατηγορια)!

Η τετρακινηση στο νεο TIVOLI συνδυαζεται τοσο με τον κινητηρα βενζινης 1.6 (128PS), οσο και με τον κινητηρα πετρελαιου 1.6 (115PS), αλλα και με τα δυο ειδη κιβωτιων, το 6αρι χειροκινητο και το 6αρι αυτοματο της Aisin με δυνατοτητα σειριακων αλλαγων. Ετσι, οταν μιλαμε για την εκδοση 1.6 DSL AWD A/T, μιλαμε για ενα μοναδικο συνδυασμο χαρακτηριστικων για την ελληνικη αγορα και μαλιστα σε πολυ δελεαστικη τιμη!

Το νεο τετρακινητο TIVOLI προσφερεται με το πολυ πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου DLX (οπως και με το κορυφαιο 2Tone), που περιλαμβανει 7 αεροσακους, αυτοματο διζωνικο κλιματισμο, συστημα infotainment με οθονη αφης 7 ιντσων, καμερα οπισθοπορειας, Bluetooth, θυρες HDMI & USB και χειριστηρια ρυθμισης στο τιμονι, δερματινο τιμονι και λεβιε, ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες, κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο & συναγερμο, συστημα διευθυνσης Smart Steer με τρια επιπεδα λειτουργιας (Normal, Comfort & Sport), Cruise Control, προβολεις ομιχλης και φωτα ημερας LED, ζαντες αλουμινιου 16 ιντσων, ραγες οροφης, συστημα ISG (Idle Stop & Go – στις εκδοσεις 1.6 DSL M/T), αυτοματο κιβωτιο (προαιρετικα) με τρια προγραμματα λειτουργιας (Eco, Power, Winter). 
Το νεο TIVOLI, καλυπτεται απο 5 χρονια εργοστασιακη Εγγυηση, ενω προσφερεται με 5 χρονια δωρεαν Service & 5 χρονια δωρεαν Οδικη Βοηθεια.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!