Το νέο Volvo S90 αποκαλύφθηκε στο Ελληνικό κοινό

Με μεγαλη επιτυχια πραγματοποιηθηκε χθες σε ειδικη εκδηλωση η παρουσιαση για πρωτη φορα στην Ελλαδα του νεου Volvo S90, απο την εταιρεια Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επισημο Διανομεα των επιβατικων αυτοκινητων  Volvo. Το Volvo S90 αποτελει ενα μοντελο-επιτομη στην πολυτελεια, με εντυπωσιακο σουηδικο design, καινοτομες τεχνολογιες και κορυφαιες επιδοσεις.

Ο Προεδρος του Ομιλου Επιχειρησεων Σαρακακη, κος Ιωαννης Δ. Σαρακακης στην ομιλια του δηλωσε: «…Για την εταιρεια μας, η εναρξη διαθεσης στην αγορα  ενος τετοιου μοντελου — οπως και του XC90 αλλωστε — ειναι ταυτοχρονα μια θαυμασια ευκαιρια και μια ευχαριστη προκληση προκειμενου να προσφερουμε ακομη υψηλοτερου επιπεδου υπηρεσιες πριν, κατα τη διαρκεια και μετα την πωληση. Οπως το νεο S90 φροντιζει για πιο ξενοιαστη και ασφαλη οδηγηση με τα κορυφαια πρωτοποριακα συστηματα που φερνουν πιο κοντα μας την αυτονομη οδηγηση, ετσι και η Volvo-Σαρακακης εξασφαλιζει την ελαχιστη απασχοληση του υποψηφιου κατοχου του νεου S90, μεσα απο μια σειρα εξατομικευμενων υπηρεσιων. Εχοντας ως οραμα μας την μεγιστη αφοσιωση στο πελατη και τις αναγκες του σε συνδυασμο με την εφαρμογη των ιδιαιτερα απαιτητικων προδιαγραφων της σουηδικης μαρκας, ολοκληρωνουμε την υλοποιηση του νεου πρωτοποριακου παγκοσμιου προγραμματος της Volvo, το Personal Service Technician. Ενα προγραμμα που θετει νεα δεδομενα στην εξυπηρετηση μετα την πωληση, αναγνωριζοντας οτι καθε πελατης εχει διαφορετικες αναγκες και εστιαζοντας στη συνολικη καλυψη τους.
Ειμαστε ενθουσιασμενοι για το πρωτοποριακο S90 και απολυτα πεπεισμενοι οτι θα καταλαβει την 1η θεση των πωλησεων στα premium sedan, συνεχιζοντας επαξια την επιτυχια που ηδη καταγραφει το XC90, το κορυφαιο SUV της μαρκας.
Tελος, ειμαστε βεβαιοι και δεσμευομαστε γι’ αυτο, οτι οι πελατες που θα μας τιμησουν, απο το αιτημα μια αρχικης παρουσιασης, την παραγγελια του εξατομικευμενου τους S90 και που θα μας το εμπιστευτουν για τη συντηρηση του, θα απολαυσουν υπηρεσιες ανταξιες των υψηλων προσδοκιων τους απο μια εταιρεια που εχει περισσοτερο απο καθε αλλη συνδεσει το ονομα της με τη φιλοσοφια και τις αξιες της Volvo για 65 και πλεον ετη.»  


Στη συνεχεια της εκδηλωσης το λογο πηρε η Α.Ε. Πρεσβης της Σουηδιας στην Ελλαδα, κυρια Charlotte Wrangberg η οποια στην ομιλια της δηλωσε: «..Το νεο Volvo S90 αποτελει αποδειξη της καταπληκτικης μεταμορφωσης της Volvo σε μια μαρκα που αναμφιβολα θεωρειται επισημα πλεον μελος της premium league – και ηρθε για να μεινει. Το νεο αυτοκινητο προαγει την κομψοτητα αλλα και την ασφαλεια στο επομενο επιπεδο. Ειμαι πραγματικα υπερηφανη και εχω εντυπωσιαστει απο ολα τα νεα τεχνολογικα επιτευγματα της Volvo, και ιδιαιτερα σε θεματα περιβαλλοντος.
Θα ηθελα επισης με την ευκαιρια να πω κατι για το Σουηδικο επιχειρηματικο κλαδο γενικα. Σημερα η Σουηδια εχει περισσοτερες πολυεθνικες ανα κατοικο ενδεχομενως απο οποιαδηποτε αλλη χωρα στον κοσμο. Ειμαι σιγουρη οτι γνωριζετε πολλες μεγαλες Σουηδικες εταιρειες. Αλλα περαν αυτου, εχουμε και μια σπουδαια δημιουργικη βιομηχανια σε τομεις οπως σχεδιαση, μουσικη, παιχνιδια, κινηματογραφος, μοδα κλπ. Πολλες απο αυτες τις εταιρειες ανηκουν στο μικρομεσαιο κλαδο.
Η Volvo αποτελει τμημα ολου αυτου του περιβαλλοντος και το αυτοκινητο που παρουσιαζεται εδω σημερα το αποδεικνυει με τον καλυτερο τροπο. Η Volvo δημιουργηθηκε απο τη Σουηδια και τους ανθρωπους της. Με καθε τροπο, η Volvo ειναι ενας θαυμασιος πρεσβευτης για τη Σουηδια. Ειναι χαρα μου που βρισκομαι εδω σημερα. Καλη επιτυχια!» 

Πριν τα αποκαλυπτηρια του νεου S90 ο Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της Volvo Car Hellas κος Γιαννης Πετουλης δηλωσε: «Για 65 χρονια η εταιρεια Αδελφοι Σαρακακη εχει σταθει αξιος συνεργατης της Volvo.
Το S90 ειναι το αυτοκινητο γι’ αυτον που αναζητα πραγματικο, ανοθευτο κυρος στη μεγαλη premium κατηγορια. Και αν το design η η αισθηση πολυτελειας ειναι κατι υποκειμενικο, και περιμενω επ’ αυτου τα σχολια σας μετα την αποκαλυψη, η τεχνολογια και η ασφαλεια που προσφερει αυτο το μοντελο ερχονται πραγματικα απο το μελλον. Με τεχνολογια αυτονομης οδηγησης, συστηματα που κρατουν το αυτοκινητο στην πορεια του και σε μεγαλο βαθμο διορθωνουν τα λαθη του οδηγου, προστατευουν την αξια της ανθρωπινης ζωης και χαριζουν ηρεμια σε οδηγο και επιβατες, το νεο S90 αποτελει μια μοναδικη επιδειξη τεχνολογιας και πολυτελειας με τη σφραγιδα της σουηδικης φιλοσοφιας και κουλτουρας.» 


Στη συνεχεια της ομιλιας του ο κος Πετουλης αναφερθηκε στο Οραμα 2020 της Volvo τονιζοντας: «με το Οραμα 2020 η Vision 2020, η Volvo θα εχει εξελιξει ολη την απαιτουμενη τεχνολογια ωστε να μην υπαρχει απωλεια ζωης η σοβαρος τραυματισμος σε ενα μοντελο μας που εμπλεκεται σε καποιο ατυχημα. Προκειται για μια μοναδικη δεσμευση που κανεις αλλος κατασκευαστης δεν εχει τολμησει καν να εκφρασει.»

Παρουσιαζοντας το Νεο S90, η Volvo Cars δειχνει την αποφασιστικοτητα της να αναδιαταξει δυναμικα την κατηγορια των premium τετραθυρων.

Στην Ελληνικη αγορα το Volvo S90 θα ειναι διαθεσιμο απο τη Volvo-Αδελφοι Σαρακακη τον Ιουλιο 2016.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!