Το πρώτο βραβείο για το Seat Ateca

Το πρωτο του διεθνες βραβειο πηρε το SEAT Ateca. Το νεο SUV της ισπανικης φιρμας, αναδειχθηκε “Best Buy Car of Europe 2017” απο το θεσμο AUTOBEST.

Η τελετη απονομης των βραβειων και, φυσικα και ο νικητης, φιλοξενηθηκε στη Λισαβονα. Στην πορτογαλικη πρωτευουσα συγκεντρωθηκαν εκπροσωποι των κυριοτερων Ευρωπαιων κατασκευαστων καθως και το πανελ του θεσμου AUTOBEST με επικεφαλης τον προεδρο και Ιδρυτη, Dan Vardie. Τον Προεδρο της Seat, Luca de Meo, συνοδευσαν στελεχη της εταιρειας και μελη της ομαδας που συμμετεχουν στα βραβεια.


Ο Luca de Meo δεν μπορουσε παρα να εκφρασει τη χαρα του για αυτο το υψηλου κυρους βραβειο: «Το Ateca ηταν ο κυριος παικτης το 2016, αποσπωντας σημαντικα βραβεια και διπλασιαζοντας τις προβλεψεις πωλησεων. Η αναγνωριση του απο τους εκπροσωπους του θεσμου AUTOBEST αποτελει πηγη υπερηφανειας για τη SEAT επειδη αποδεικνυει πως η γκαμα μας, η οποια το 2017 θα ενισχυθει με την ελευση του νεου Ibiza και του SEAT Arona, διευρυνεται προς τη σωστη κατευθυνση».

Ο Προεδρος και Ιδρυτης του θεσμου βραβειων AUTOBEST Dan Vardie, εκανε λογο για καθαρη νικη: «Η νικη του Seat Ateca ειναι πρεμιερα τοσο για τη Seat οσο και για το θεσμο AUTOBEST. Με καθαρη νικη προερχομενη και απο τα 31 μελη της κριτικης επιτροπης που εκπροσωπουν ευρωπαϊκες χωρες, η Seat κερδισε το πρωτο βραβειο AUTOBEST στην ιστορια του διαγωνισμου. Το Ateca αποτελει μια πολυ πειστικη εκφραση του concept της SEAT “Created in Barcelona” και μια πρωτοποριακη φιλοσοφια της Μαρκας. Εχοντας τον τιτλο του “Best Buy Car of Europe 2017” ενα SUV, φανερωνει σαφεστατα πως οι συγκεκριμενες κατηγοριες αντιπροσωπευουν το μελλον της αυτοκινησης με αξιολογη αυξηση τα επομενα χρονια. Με το Ateca και τα υπολοιπα μοντελα που ερχονται, η Seat εχει ηδη παρει τη θεση της στον πυρηνα των νεων τασεων της αυτοκινησης. Εκ μερους των μελων της Επιτροπης και εγω ο ιδιος, με μεγαλη μας χαρα συγχαιρουμε ολους τους ανθρωπους που συμμετεχουν στο εν λογω project».

Το Ateca \”οπλο\” για τις πωλησεις της Seat

Ηταν ηλιου φαεινοτερο οτι η Seat, με το λανσαρισμα του πρωτου SUV, θα ενισχυε τις πωλησεις της. Ετσι, με το καλυτερο αποτελεσμα πωλησεων απο το 2007, η SEAT το 2016 παρεδωσε 410.200 οχηματα, 2.6% περισσοτερα απο το 2015. Σημαντικη ωθηση εδωσε το Ateca, με 24.200 πωλησεις κατα το πρωτο εξαμηνο του στην αγορα. Η επιτυχια του Ateca ερχεται παραλληλα με την αυξηση πωλησεων που σημειωσαν το Leon και το Alhambra το 2016.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!