Το πρώτο πλήρως ψηφιακό ηχοσύστημα αυτοκινήτου από την Clarion

Ντεμπουτο για το νεο, πληρως ψηφιακο ηχοσυστημα της Clarion, στο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης. 

Στο 66ο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, η Clarion παρουσιαζει  ενα νεο ψηφιακο συστημα ηχου για το αυτοκινητο, που αποτελειται απο εναν ψηφιακο επεξεργαστη και πληρως ψηφιακα ηχεια. Το νεο αυτο συστημα με την κωδικη ονομασια  “Ζ3”, που συγκροτειται απο εναν επεξεργαστη, tweeter και μια μοναδα διαχειρισης, οπως και  το \”Z7\” πληρως ψηφιακο ηχειο αλλα και το “Z25W\” το πληρως ψηφιακο subwoofer  που το πλαισιωνουν, αναμενεται να  κυκλοφορησει την ερχομενη ανοιξη σε Ιαπωνια, Ηνωμενες Πολιτειες, Ευρωπη και  Αυστραλια.

Το νεο ψηφιακο ηχοσυστημα της Clarion εκτος απο την πληρη ψηφιακη αναπαραγωγη του ηχου που επιτυγχανει, μπορει να συνδεθει  απευθειας με εξωτερικες συσκευες αναπαραγωγης ηχου, οπως  και με συμβατες συσκευες smartphone υψηλης αναλυσης (Android ™).  Το συγκεκριμενο συστημα μπορει επισης να συνδεθει με ενα ευρυ φασμα συσκευων, ανεξαρτητα απο την κεντρικη μοναδα του οχηματος (ειτε προκειται για εργοστασιακο η αλλο, εμπορικα διαθεσιμο συστημα), απο τα προτυπα (1DIN, 2DIN), αλλα και τις προδιαγραφες (ψηφιακη / αναλογικη εξοδος). Οσον αφορα τις επιλογες συντονισμου του ηχου, το συστημα μπορει να δημιουργησει ενα ιδανικο περιβαλλον ηχου, με απλο και φιλικο χειρισμο μεσω των smartphones και των tablets.
Δειτε σχετικο video για το εκπληκτικο αυτο συστημα της Clarion
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HyhubYtrQzA]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!