Το Audi A7 είναι το Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2019

Στο λεξικο, οι λεξεις \”κυρος\”, \”πολυτελεια\” και \”Audi\”, ισως να πρεπει να τοποθετουνται μαζι, ως συνωνυμα. Η γερμανικη μαρκα εχει καταφερει να σαρωσει τα βραβεια για τα κορυφαια αυτοκινητα του κοσμου, καταλαμβανοντας, σχεδον καθε χρονο, απο μια θεση. Για φετος, ηταν σειρα του Audi A7. 


Το πολυτελες μοντελο της Audi ανακηρυχθηκε “2019 World Luxury Car” – “Παγκοσμιο Πολυτελες Αυτοκινητο του 2019”. ‘Ενα βραβειο που επισφραγιζει την κυριαρχια της Audi στη συγκεκριμενη κατηγορια κυρους, καθως μολις περσι τον ιδιο επιζηλο τιτλο ειχε κατακτησει το Audi A8! Τα βραβεια ανακοινωθηκαν στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Νεας Υορκης.


Φυσικα, δεν ειναι η πρωτη φορα που βραβευβεται ενα Audi. Απο το 2005, που το Α6 ανακηρυχθηκε \”World Car of The Year\”, η γερμανικη μαρκα μετρα: Το 2007, το RS4 και το ΤΤ ψηφιστηκαν World Performance Car και World Car Design of the Year, αντιστοιχα, το 2008 απεσπασε τους τιτλους World Performance Car και World Car Design of the Year, ενω το 2010, το R8V10 πηρε τον τιτλο World Performance Car. Το 2014, ηταν η σειρα του Α3 να αναδειχθει \”World Car of The Year\”, ενω το 2016, το R8 επεστρεψε στον… θρονο του World Performance Car, ενω το 2018, το Α8 κατελαβε τον τιτλο World Luxury Car, τιτλο που πηρε φετος το Α7. 


Η κριτικη επιτροπη της επιτροπης “World Car”, αποτελουμενη απο συνολικα 86 μελη, δημοσιογραφους του ειδικου Τυπου απο 24 χωρες, αναμεσα τους και ο Διευθυντης Συνταξης του περιοδικου DRIVE, Μιχαλης Γεωργιαδης, ανεδειξε μετα απο ψηφοφορια το Audi A7 ως το καλυτερο νεο πολυτελες αυτοκινητο στην παγκοσμια αγορα. Αυτη ειναι η δεκατη κορυφαια διακριση για την Audi σε μια απο τις κατηγοριες του «World Car», στα 16 χρονια του θεσμου!


«Ειναι μεγαλη τιμη για την Audi να κερδιζει το βραβειο Παγκοσμιο Πολυτελες Αυτοκινητο της Χρονιας, μαλιστα δυο διαδοχικες φορες», σχολιαζει σχετικα το Μελος του Διοικητικου Συμβουλιου της AUDI AG και υπευθυνος Τεχνικης Αναπτυξης, Hans-Joachim Rothenpieler και συνεχιζει: «Ειμαστε πολυ περηφανοι για αυτον τον τιτλο, διοτι επιβραβευει την ασυναγωνιστη ικανοτητα της Audi να σχεδιαζει, εξελισσει και κατασκευαζει κορυφαια πολυτελη μοντελα σε διαφορες κατηγοριες».


Συμφωνα με την Audi, το απαραμιλλο στιλ ενος κουπε, η ευρυχωρια ενος sedan και η πρακτικοτητα ενος Avant, συνδυαζονται αρμονικα στο νεο Audi A7. Προκειται για το νεο στυλ ενος Gran Turismo της συγχρονης εποχης, το οποιο προσφερει μοναδικες οδηγικες εμπειριες και υψηλα επιπεδα συνδεσιμοτητας ενος ψηφιακου κοσμου του αυριο, σε ενα αμαξωμα που αφηνει απολυτα ικανοποιημενο και τον πιο απαιτητικο οδηγο. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!