Το Citroen C4 Cactus από 13.140€ με όφελος απόσυρσης!


Η Citroen με το νεο τηλεοπτικο σποτ που αφορα στο νεο Citroen C4 Cactus εστιαζει στις ιδιαιτερα ελκυστικες τιμες των νεων Euro 6 κινητηρων, προβαλλοντας την αρχικη τιμη του 1.2 κινητηρα βενζινης PureTech συμπεριλαμβανομενου του οφελους της αποσυρσης. 

Η καμπανια εστιαζει στη μοναδικη εμφανιση του μοντελου, το οποιο εχει βραβευτει ως “World Car Design 2015”, διακριση που εξασφαλισε χαρη στο μοναδικο του σχεδιαστικο χαρακτηρα που συνδυαζει ιδανικα το ξεχωριστο στυλ με την πρακτικοτητα, αλλα και στην εξαιρετικη τιμη του. Οι υπερσυγχρονοι κινητηρες βενζινης PureTech  και πετρελαιου BlueHDi,  τεχνολογιας Euro 6 προσφερουν κορυφαια δυναμη και οικονομια, καθως και μηδενικα τελη κυκλοφοριας στην εκδοση 1.6 BlueHDi 100 ETG S&S. Συνδυαζοντας και τα πεντε χρονια εγγυησης, το Citroen C4 Cactus αποτελει τη δυνατοτερη προταση της κατηγοριας του.

Οι υπερσυγχρονοι κινητηρες τελευταιας γενιας συνδυαζουν ιδανικα την οικονομικη οδηγηση και εξαιρετικα χαμηλα επιπεδα καταναλωσης καυσιμου, ενω ο πελατης μπορει να επιλεξει μεταξυ 1.2 lt βενζινης η 1.6 lt πετρελαιου και με εξελιγμενο συστημα start & stop και αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων ETG.

Παραλληλα μεσω του διαφημιστικου προβαλλεται ο πλουσιος εξοπλισμος που περιλαμβανει εργοστασιακη οθονη αφης 7’’, navigation, Bluetooth και δυνατοτητα συνδεσης με smartphone, συστηματα οπως το Pack Park Assist που υπολογιζει το διαθεσιμο χωρο σταθμευσης, κανουν το C4 Cactus το κορυφαιο crossover απεναντι στον ανταγωνισμο του.

Η νεανικη του σχεδιαση και το κεφατο εσωτερικο, η παγκοσμια καινοτομια των airbumps, που προστατευουν το αμαξωμα απο μικροσυγκρουσεις και γρατζουνιες, οι αμετρητες δυνατοτητες διαμορφωσης του εξωτερικου και της καμπινας των επιβατων, ωστε δυσκολα ενα C4 Cactus να ειναι ολοϊδιο με ενα αλλο, ο πλουσιος εξοπλισμος του, οι μοναδικες τιμες για ενα crossover και το χαμηλο κοστος χρησης καθιστουν το C4 Cactus ενα αυτοκινητο με πολλα προσωπα. Μπορει να γινει δικο σας απο μολις 13.140 €!

Η Citroen συνεχιζει να προσφερει στους πελατες της το οφελος της αποσυρσης, σε ολοκληρη τη γκαμα της, κανοντας ακομη πιο ευκολη την αποκτηση ενος Citroen! Για περισσοτερες πληροφοριες επισκεφθειτε το επισημο δικτυο εμπορων της Citroen!

Κλειστε σημερα ενα Test Drive πατωντας εδω

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!