Το Citroen C5 Aircross είναι… χαμαιλέων!

Τοσο διαμορφωσιμο, που μοιαζει με χαμαιλεοντα! Το νεο SUV της Citroen, C5 Aircross, δεν ειναι τυχαια πρεσβης του προγραμματος Citroën Advanced Comfort®, αφου ειναι το πιο ευκολα διαμορφωσιμο και το πιο ανετο μοντελο της κατηγοριας του, ειναι ενα SUV και ενα πολυμορφικο μαζι! Εφοδιασμενο με την πρωτοποριακη αναρτηση με Progressive Hydraulic Cushions® και τα μοναδικα καθισματα Advanced Comfort, προσφερει μια νεα εμπειρια ανεσης στις μετακινησεις. 


H Citroën με την ελευση του νεου SUV Citroën C5 Aircross σηματοδοτει την δυναμικη διευρυνση της γκαμας Citroën, στην κατηγορια των SUV. H νεα ναυαρχιδα της μαρκας, εμπνεεται απο τις επιθυμιες των πελατων της, προβαλλοντας μια συγχρονη και δυναμικη προσωπικοτητα με εντονα χαρακτηριστικα SUV (23εκ. αποσταση απο το εδαφος, Grip Control, μεγαλοι τροχοι), με ασυγκριτη ανεση και πολυχρηστικοτητα εσωτερικων χωρων.


Η δυνατοτητα διαμορφωσης του εσωτερικου του, χαρη στα τρια ανεξαρτητα συρομενα, με ρυθμιζομενη πλατη και ανακλινομενα καθισματα, ειναι ασυναγωνιστη, ενω στην κατηγορια κορυφαιος ειναι ο χωρος αποσκευων, με χωρητικοτητα 580 εως 720 λιτρα. 

Εκτος απο την κορυφαια ανεση, τον ειδικο αφρο και το ξεχωριστο design που περιεχουν, τα καθισματα στο νεο SUV Citroën C5 Aircross προσφερουν μια σειρα απο πλεονεκτηματα:

Εχοντας το ιδιο πλατος, παρεχουν την ιδια ανεση στους τρεις επιβατες της δευτερης σειρας και ο μεσαιος επιβατης καθεται το ιδιο ανετα, οπως οι υπολοιποι
Μετακινουνται μπρος-πισω κατα περισσοτερο απο 150 mm, επιτρεποντας την αναδιαμορφωση της καμπινας και του πορτμπαγκαζ
Ρυθμιζονται σε κλιση σε πεντε θεσεις (απο 19° εως 26,5°)
Αναδιπλωνονται προσφεροντας ενα εντελως επιπεδο πατωμα στο χωρο φορτωσης, χαρη στο πατωμα δυο επιπεδων του πορτμπαγκαζ
Χαρη στην ανεξαρτητη αναδιπλωση καθισματων, δινεται η δυνατοτητα φιλοξενιας 2 παιδικων καθισματων με παραλληλη φορτωση του χωρου αποσκευων με μακρια αντικειμενα 


Με χωρο αποσκευων – ρεκορ, που κυμαινεται απο 580 εως 720 λιτρα (δευτερη σειρα καθισματων τοποθετημενη μπροστα) και μεχρι 1.630 λιτρα εως την οροφη (δευτερη, πληρως αναδιπλουμενη σειρα καθισματων) το νεο SUV Citroën C5 Aircross διαθετει το μεγαλυτερο πορτμπαγκαζ στην κατηγορια του. Το πλατυ ανοιγμα (1.017 mm) και το ορθογωνιο σχημα του (μηκος 999 mm εως 1.907 mm με αναδιπλουμενα τα πισω καθισματα – και με 583 mm υψος εως την εταζερα) καθιστουν ευκολοτερη τη φορτωση των μεγαλυτερων αντικειμενων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!