Το Citroen C5 Aircross πάει… Παρνασσό


Τριημερο ειναι, οι Ελληνες βρηκαμε την ευκαιρια για κοντινες (η και οχι) εξορμησεις και, γιατι να μην μας συνοδευσει σε αυτες και ενα γαλλικο πολυτελες SUV; Σε υψομετρο που φτανει τα 1.750 μετρα, το νεο Comfort Class SUV, Citroën C5 Aircross παρουσιαζεται και κλεβει τις εντυπωσεις. Βρισκεται σε περιοπτη θεση και δειχνει να ταιριαζει ιδιαιτερα στο λευκο τοπιο, με τη συγχρονη σχεδιαση του να μαγνητιζει τα βλεμματα και να προσελκυει το κοινο που επισκεπτεται το Χιονοδρομικο Κεντρο Παρνασσου. Η στιβαρη και μυωδης εμφανιση του, με τους μεγαλους τροχους και την μεγαλη αποσταση απο το εδαφος (23 εκατοστα), συνδυαζεται με τον κορυφαιο εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας, που συνθετει ενα κορυφαιο πακετο το οποιο προδιαθετει για εξερευνηση και ψυχαγωγια. 

Μεταξυ των πλεον αναγνωρισιμων χαρακτηριστικων του νεου Comfort Class SUV της Citroën, ειναι τα Airbump, που κανουν το νεο SUV C5 Aircross να ξεχωριζει. Οι μεγαλοι τροχοι, τα 23 εκατοστα της αποστασης απο το εδαφος, τα πλευρικα μαρσπιε με τα προστατευτικα φρυδια στα φτερα, οι μπαρες οροφης, αλλα και η πλουσια γκαμα επιλογων εξατομικευσης, κανουν το νεο SUV C5 Aircross να ταιριαζει απολυτα στο συγχρονο τροπο ζωης. Με το προγραμμα Citroën Advanced Comfort σε πληρη αναπτυξη, καθως στον εξοπλισμο του νεου SUV υπαρχουν και οι δυο αποκλειστικες καινοτομιες της Citroën, η αναρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions και τα καθισματα “Advanced Comfort”, το νεο SUV C5 Aircross ειναι αδιαμφισβητητα το πιο ανετο SUV στην κατηγορια του. Με τα τρια ανεξαρτητα, συρομενα, με ρυθμιζομενη κλιση και αναδιπλουμενα πισω καθισματα, το C5 Aircross εχει ανετα τον τιτλο του πιο ευκολα διαμορφωσιμου και του πιο ευρυχωρου μοντελου της κατηγοριας του. Σε αυτο συνηγορει και η χωρητικοτητα του χωρου αποσκευων, που φτανει εως τα 720 λιτρα με την πλατη των πισω καθισματων σε ορθια θεση και θετει πολυ ψηλα τον πηχη για τα μοντελα της κατηγοριας. 

Οι 20 τεχνολογιες υποβοηθησης οδηγησης και οι εξι τεχνολογιες δικτυωσης που εφοδιαζουν το νεο μοντελο της Citroën, το κανουν να ανηκει στο μελλον της κατηγοριας των πολυτελων SUV. Με τις εκδοσεις του μοντελου που εφοδιαζονται με προηγμενους κινητηρες diesel και βενζινης, το νεο Comfort Class SUV Citroën C5 Aircross, μπορει να ταιριαξει απολυτα στις αναγκες και τις απαιτησεις της συγχρονης εποχης. Οι turbo PureTech κινητηρες βενζινης 1,2 (βραβευμενοι για τεταρτη συνεχομενη χρονια ως “Κινητηρας της Χρονιας”) και 1,6 λιτρων, με 130 και 180 ιππους αντιστοιχα και diesel BlueHDi 1,5 και 2,0 λιτρων παλι με 130 και 180 ιππους, με τιμες που ξεκινουν απο τα 22.550€, κανουν το νεο μοντελο της Citroën να αποτελει το κυριαρχο θεμα στις συζητησεις ολων οσων επισκεπτονται το Χιονοδρομικο Κεντρο Παρνασσου!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!