Το Dacia Duster φόρεσε την ποδιά του και πάει στο Ράλλυ Ακρόπολις


Με ελαχιστες τροποποιησεις , το Dacia Duster θελει να αποδειξει τον σκληροτραχηλο χαρακτηρα του και κατεβαινει στο SEAJETS Ραλλυ Ακροπολις σε ρολο πλοηγου

Το DACIA Duster στην πρωτη γραμμη του SEAJETS Rally Acropolis 2015


Στο θρυλικο Ραλλυ Ακροπολις, το Dacia Duster απο τη θεση του πλοηγου θα οδηγησει μια απο τις εντυπωσιακοτερες, αλλα και πιο απαιτητικες για οδηγους και αυτοκινητα δοκιμασιες του μηχανοκινητου αθλητισμου.
Με τα διακριτικα ‘00’, το Dacia Duster θα εχει το ρολο του δευτερου πλοηγου στο SEAJETS Ραλλυ Ακροπολις 2015 που θα διεξαχθει το προσεχες Σαββατοκυριακο 10 & 11 Οκτωβριου. Στα χερια του Σπυρου Δουκερη, ενος οδηγου με μεγαλη εμπειρια ιδιαιτερα σε αγωνες εκτος δρομου, το Duster θα ειναι το τελευταιο μη αγωνιστικο αυτοκινητο που θα ξεκινα σε καθε ειδικη διαδρομη εξασφαλιζοντας οτι τα παντα ειναι ετοιμα ωστε ο αγωνας να μπορει να διεξαχθει με απολυτη ασφαλεια για τα πληρωματα και τους θεατες. Χαρη στη στιβαρη του κατασκευη, τον αποδοτικο του κινητηρα, αλλα και το αποτελεσματικο συστημα τετρακινησης, το Dacia Duster αποτελει το ιδανικο αυτοκινητο για αυτον το ρολο για τον οποιο συχνα χρησιμοποιουνται ειδικα τροποποιημενο η και αγωνιστικα αυτοκινητα. Αποδειξη της εξαιρετικης κατασκευης του δημοφιλους μοντελου της Dacia αποτελει το γεγονος οτι το “normal” αυτοκινητο χρειαστηκε ελαχιστες τροποποιησεις ωστε να αναλαβει αυτον τον πολυ απαιτητικο ρολο. Συγκεκριμενα το Dacia Duster 1.6 dCi 110 4X4 του SEAJETS Ραλλυ Ακροπολις 2015 εφοδιαστηκε μονο με μια ενισχυμενη μεταλλικη ποδια, λασπωτηρες και χωματινα ελαστικα. Με δεδομενες τις πολυ σκληρες συνθηκες που θα εχει να αντιμετωπισει το Duster εφοδιαστηκε με μια επιπλεον ρεζερβα για να ειναι ετοιμοπολεμο καθε στιγμη.
Αυτο το Σαββατοκυριακο τα βουνα της Αττικης και της Κορινθιας θα φιλοξενησουν τον αγαπημενο αγωνα των Ελληνων φιλων του αυτοκινητου με το Dacia Duster να αποδεικνυει εμπρακτα για ακομα μια φορα τις ικανοτητες του να ανταπεξερχεται σε καθε δοκιμασια, οσο απαιτητικη κι αν ειναι.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!