Το DS 4 Crossback κάνει πρεμιέρα στην Ελλαδα στην αυτοκίνηση 2015

60 χρονια μετα την πρωτη παρουσιαση του DS 19 στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου το 1955, η γαλλικη DS Automobiles μελος του ομιλου PSA, θα παρουσιασει στην “Αυτοκινηση 2015” την ευρεια γκαμα των μοντελων της στο ελληνικο κοινο. Σημερα η μαρκα DS Automobiles μετενσαρκωνει το πρωτοποριακο πνευμα, το παθος για καινοτομια και την τεχνογνωσια στη γαλλικη πολυτελεια.

Η DS Automobiles καινοτομει με πρωτοποριακες τεχνολογιες και νεες σχεδιαστικες γραμμες, προσφεροντας κομψοτητα και κορυφαια ποιοτητα φινιρισματος που ανταποκρινεται στις υψηλοτερες απαιτησεις. Η καινοτομια και το μοναδικα ιδιαιτερο στυλ θα μαγνητισουν τα βλεμματα του κοινου.

Στο Avant Garde περιπτερο της DS Automobiles θα κανει την πρωτη του εμφανιση επι ελληνικου εδαφους, το νεο DS 4 Crossback.

Σχεδιασμενο με τα στοιχεια που χαρακτηριζουν τα crossovers, το νεο DS4 Crossback ειναι ο κυριος εκφραστης της αισθησης της περιπετειας, τοσο μεσα οσο και εξω απο την πολη. Τη δυναμικη του εμφανιση τονιζουν τα μαυρα σχεδιαστικα στοιχεια του αμαξωματος, οπως τα προστατευτικα στους θολους των τροχων, οι ραγες οροφης και το υπερυψωμενο αμαξωμα, με αυξημενη αποσταση απο το εδαφος κατα 30 mm. Με οutdoor εμφανιση, το DS4 Crossback αποτελει την προταση της DS Automobiles στην κατηγορια των crossover αυτοκινητων.

Επισης, στο περιπτερο της DS Automobiles θα παρουσιαστει το νεο DS5 που θα φερει κι αυτο οπως και το DS4 Crossback τα νεα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα της μαρκας, τη νεα μασκα DS Wings, τα φωτα ημερας LED, την οροφη τυπου cockpit, που εφεξης θα χαρακτηριζει τη νεα σχεδιαστικη φιλοσοφια της DS Automobiles.

Η ανοιχτη εκδοση του DS 3 αναμενεται να μην αφησει κανεναν αδιαφορο, ειδικοτερα αυτους  που θελουν να απολαμβανουν την ανεπαναληπτη αισθηση ελευθεριας. Τα προηγμενης τεχνολογιας πισω φωτα 3D LED το κανουν να ξεχωριζει. Ο εσωτερικος φωτισμος και η κορυφαια ποιοτητα των υλικων της καμπινας υποδεχονται τον επιβατη σε ενα μοναδικο κοσμο. Ενα κοσμο που μπορει να διαμορφωθει μεσα απο μια ευρυτατη γκαμα επιλογων.

Η γκαμα των μοντελων της DS Automobiles εξοπλιζεται με τους νεους Euro 6 κινητηρες Βενζινης “PureTech” και πετρελαιου “BlueHDi”. Με το βραβειο καλυτερου κινητηρα για το 2015 στην κατηγορια του, οι κινητηρες βενζινης “PureTech”, καθως και οι νεοι κινητηρες πετρελαιου “BlueHDi”, προσφερουν μεγιστη οικονομια καυσιμου, χαμηλες εκπομπες ρυπων, ενω ταυτοχρονα υποσχονται υψηλες επιδοσεις.

Στην Ευρωπη, τα μοντελα της DS πωλουνται μεσω των εκθεσεων της DS Automobiles, ειτε σε ειδικα διαμορφωμενους εκθεσιακους χωρους σε ολο το δικτυο CITROËN, οπως συμβαινει και στη χωρα μας.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BkBqIepYqSU]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!