Το Ducato ανακηρύσσεται το Καλύτερο Αυτοκινούμενο Τροχόσπιτο 2017 για 10η συνεχή χρονιά

Οι αναγνωστες του ειδικου γερμανικου περιοδικου Promobil ψηφισαν το Ducato ως το \”Καλυτερο Αυτοκινουμενο Τροχοσπιτο 2017\”, επιβεβαιωνοντας το γεγονος οτι παραμενει ηγετης στη συγκεκριμενη κατηγορια. Αξιζει να σημειωθει οτι τα δυο τελευταια χρονια το μοντελο κυριαρχει στην Ευρωπαϊκη αγορα, ενω 3 στους 4 αγοραστες προτιμουν το Ducato της Fiat Professional ως βαση για αυτοκινουμενα.


Το Ducato κατακτα αλλη μια διεθνη διακριση!

Για δεκατη συνεχη χρονια ανακηρυσσεται το  \”Καλυτερο Αυτοκινουμενο Τροχοσπιτο 2017\” απο τους αναγνωστες του Promobil, του ειδικου γερμανικου περιοδικου, το οποιο επι 25 χρονια αποτελει βαρομετρο για τις τασεις που επικρατουν στην κατηγορια των αυτοκινουμενων. Η κατακτηση αυτου του βραβειου επιβεβαιωνει την εμπιστοσυνη που δειχνουν οι καταναλωτες στο Ducato.


Για αλλη μια φορα το Ducato, οχημα που αποτελει βαση για πληθωρα αυτοκινουμενων παραλλαγων απο διαφορους κατασκευαστες, επικρατησε εναντι των ανταγωνιστικων αντιστοιχων προτασεων. Ο κ. Roberto Fumarola, head of bodywork της FCA EMEA και ο κ. Bernd Wachtel, head of bodywork της FCA Germany AG, θα παραλαβουν το βραβειο σε ειδικη τελετη που θα πραγματοποιηθει στην εκθεση CMT της Στουτγαρδης, της σημαντικοτερης εκθεσης στην Ευρωπη που ειναι αφιερωμενη στα τροχοσπιτα, στην αυτοκινηση και στον τουρισμο.


Το Ducato, η ναυαρχιδα της Fiat Professional, επιβεβαιωνει οτι παραμενει ηγετης στην κατηγορια των μεγαλων βαν \”2,8-4,4 τονων\”. Επιπλεον, ηταν το best seller του 2016 σε 13 χωρες στην κατηγορια camper van. Σημερα, τρεις στους τεσσερις ιδιοκτητες τροχοσπιτων ταξιδευουν με οχηματα που εχουν ως βαση το Ducato, το οποιο αποτελει την επιλογη 500.000 και πλεον οικογενειων συνολικα για πανω απο 10 χρονια. Απο το 1981, τα κορυφαια χαρακτηριστικα του εχουν τελειοποιηθει σταδιακα, μετατρεποντας το Ducato σε εναν ισχυρο διαμορφωτη τασεων, εχοντας παραχθει πανω απο 10.000 παραλλαγες και πουληθει σε πανω απο 80 χωρες ανα τον κοσμο. Με λιγα λογια, το Ducato ειναι ενα παγκοσμιο αυτοκινητο και σημειο αναφορας στην κατηγορια του. Η βαση για αυτοκινουμενα Ducato σχεδιαστηκε σε συνεργασια με κορυφαιους Ευρωπαιους κατασκευαστες αυτοκινουμενων, ωστε να προσφερει την πιο ολοκληρωμενη βαση και τις πιο πρακτικες λυσεις.


Η Fiat Professional βρισκεται κοντα στους οδηγους τροχοσπιτων καλυπτοντας ολο και περισσοτερες αναγκες. Αποδειξη αποτελουν οι τουλαχιστον 10 ειδικες εκθεσεις που πραγματοποιουνται στην Ευρωπη, η επισκεψη, καθε μηνα, περιπου 52.000 επισκεπτων/χρηστων στην ειδικη ιστοσελιδα https://www.fiatcamper.com/en/home, η ειδικη σελιδα στο Facebook \”Fiat Ducato Camper\” που αριθμει πανω απο 50.000 φιλους, καθως και τα 90.000 downloads της εφαρμογης Fiat Camper Mobile. Επιπλεον, αξιζει να σημειωθει οτι η Fiat Professional επενδυει στη συνεχη βελτιωση των ειδικων προϊοντων και υπηρεσιων σε συνεργασια με τη Mopar, τη μαρκα αναφορας της FCA για υπηρεσιες, Εξυπηρετηση Πελατων, γνησια ανταλλακτικα  και αξεσουαρ.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QGzYbNDzX9k?list=PL9cQFPlauTL_rrqs0tp-9oOeg8Z66mNAG]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!