Το e-208 αναδείχθηκε «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην Πορτογαλία!

 


  Το συντακτικο προσωπικο του Exame Informática επαινεσε το PEUGEOT e-208  για τον τολμηρο του σχεδιασμο, την οδηγικη απολαυση και την ανεση,καθως επισης και την τεχνολογια που ενσωματωνει. Αυτα ειναι χαρακτηριστικα με προστιθεμενη αξια που εκτιμωνται σε ενα αυτοκινητο, το οποιο ξεχωριζει επισης, για την ποιοτητα, την καινοτομια και την αξιοπιστια του.

 

  Τα βραβεια τεχνολογιας σχεδιαστηκαν για να τιμησουν ερευνητες που δεν ειναι ακομη γνωστοι στο ευρυ κοινο, ιδεες που εχουν τεθει σε δοκιμη σε διαφορα πανεπιστημια και εταιριες που κανουν πολλα στον τομεα του περιβαλλοντος και της αειφορου αναπτυξης. Βραβευουν, επισης, τα καλυτερα προϊοντα και τους κατασκευαστες που ηγουνται σε διαφορες κατηγοριες: Ανθρωπους, Καινοτομια, Αειφορο Αναπτυξη, Applications και πλατφορμες, Εθνικες Επωνυμιες, Μαρκες Κινητων Τηλεφωνων, Μαρκες υπολογιστων. Βραβευουν, επισης και το Προϊον της Χρονιας.

 

  Για αυτη την εκδοση του 2020, το νεο PEUGEOT e-208 ειναι το μονο αυτοκινητο που αναγνωριστηκε και μαλιστα, κερδισε τον τιτλο του καλυτερου ηλεκτρικου αυτοκινητου της χρονιας.

 


  Με το τελευταιο βραβειο που ελαβε το PEUGEOT e-208 στην Πορτογαλια, ο αριθμος των διακρισεων του στην Ευρωπη ανερχεται πλεον στις 18, συμπεριλαμβανομενου του πολυποθητου ευρωπαϊκου τιτλου του «Αυτοκινητου της Χρονιας». Αυτος ο τιτλος, μαλιστα, ανοιξε το δρομο για μια σειρα βραβευσεων του αυτοκινητου στην Πορτογαλια:

 

  • «Καλυτερο Αυτοκινητο Πολης» και «Αυτοκινητο της Χρονιας»
  • «Καλυτερο Αυτοκινητο Πολης της Χρονιας» απο το περιοδικο ειδικου τυπου Turbo,
  • «Καλυτερο Αυτοκινητο κατω των 20.000€» απο το περιοδικο l\’Observador.

  

  Το νεο PEUGEOT e-208  εξοπλιζεται με μια μπαταρια 50 kWh και εναν ηλεκτροκινητηρα 100 kW (136 ιππων). Διαθετει αυτονομια 340 χιλιομετρων σε κυκλο WLTP. Η μπαταρια μπορει ταχυτατα να φτασει στο 80% της χωρητικοτητας της σε 30 λεπτα, χρησιμοποιωντας ενα δημοσιο φορτιστη πανω απο 100 kW. Το νεο  PEUGEOT 208 διαθετει ενα νεο ξεχωριστο στυλ, αλλα ειναι επισης και καινοτομο με το νεας γενιας PEUGEOT iCockpit με τον τρισδιαστατο πινακα οργανων και μια ευρεια γκαμα συστηματων υποβοηθησης οδηγησης στις πιο πλουσιες εκδοσεις.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!