Το Fiat 500 γιορτάζει τα 60ά γενέθλιά του προσφέροντας μοναδικά δώρα


Εχουν περασει 60 χρονια απο την κυκλοφορια του πρωτου θρυλικου Fiat 500 στους Ιταλικους δρομους, πορεια που επηρεασε με τον πιο ξεκαθαρο τροπο την φιλοσοφια σχεδιασμου των αυτοκινητων πολης (και οχι μονο) της συγχρονης παγκοσμιας βιομηχανιας. Σε ολη τη διαρκεια της ιστοριας του Fiat 500, εχουν κυκλοφορησει αρκετες ειδικες εκδοσεις που αποδεικνυουν τη μοναδικη ικανοτητα του μοντελου να συνδυαζει το στυλ και τη μοδα με την ουσια και την τεχνολογια. Αυτο ειναι και το μυστικο της νιοτης του Fiat 500, να κυκλοφορει σε ειδικες αποκλειστικες εκδοσεις και να αλλαζει εμφανιση αναλογα με τις περιστασεις.


Ετσι για να γιορτασει την επετειο των 60ων γενεθλιων του, το Fiat 500 κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα με την πλουσια εκδοση Mirror. Προκειται για μια εκδοση αποκλειστικα σε μεταλλικο χρωμα μπλε Italia και περιλαμβανει στον βασικο εξοπλισμο συστημα U-Connect με εγχρωμη οθονη αφης 7\’\’, USB, Bluetooth, Live Services, ζαντες αλουμινιου 15\’\’, προβολεις ομιχλης, επιχρωμιωμενους εξωτερικους καθρεφτες κ.α.


Ηταν 4 Ιουλιου 1957 οταν λανσαριστηκε στο Τορινο το Fiat 500, ενα πραγματικο εμβλημα της μαζικης παραγωγης, το οποιο μπορουσε να αποκτησει ευκολα η αστικη ταξη. Πανω σε αυτη τη βαση, το ανανεωμενο Fiat 500 κυκλοφορησε ξανα το 2007, γνωριζοντας καθολικη επιτυχια, καθως μεχρι το 2015 ειχε πουλησει 2 εκατομμυρια μοναδες. Εχοντας εναν επιπλεον λογο για τον εορτασμο της εμπορικης επιτυχιας του Fiat 500, η FCA Greece πραγματοποιει ειδικο διαγωνισμο για τριημερο ταξιδι στη Σαντορινη και μετακινηση με ενα Fiat 500. Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να λαβουν περισσοτερες πληροφοριες για τον διαγωνισμο στο εξουσιοδοτημενο δικτυο διανομεων της Fiat.

Τα δωρα ομως δεν σταματουν εδω. Οσοι ενδιαφερονται για μοναδικες προσφορες, τωρα με την περισταση των 60 χρονων εχουν την καταλληλοτερη ευκαιρια. Στο εξουσιοδοτημενο δικτυο διανομεων της Fiat, οι υποψηφιοι πελατες μπορουν να βρουν μοναδικες προσφορες σε ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα που αφορουν ολη την οικογενεια του 500 (500, 500L, 500X). Για παραδειγμα, ο πελατης μπορει να αποκτησει την πλουσια εκδοση Fiat 500 Lounge Diesel, μονο απο 14.990€.

Η συμμετοχη στον διαγωνισμο και οι μοναδικες προσφορες ισχυουν για το πρωτο 10ημερο του Ιουλιου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!