Το Golden Hall καλωσορίζει, την Tesla!

 

  Απο την Παρασκευη 04/09, το GoldenHallυποδεχτηκε το πρωτο Teslapopup stand στην Ελλαδα. Για τους επομενους 3 μηνες, οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να δουν απο κοντα τα οχηματα Teslaκαι να γνωρισουν τη φιλοσοφια της Tesla, που επαναπροσδιοριζει το αυτοκινητο του 21ου αιωνα με τις υψηλοτερες δυνατες βαθμολογιες ασφαλειας, τη μεγαλυτερη αυτονομια και την απαλλαγη απο τις εκπομπες καυσαεριων.

 

  Δυο οχηματα Model 3 φιλοξενουνται στο ισογειο και στον προαυλιο χωρο του Golden Hall. Σχεδιασμενο και κατασκευασμενο ως το πρωτο ηλεκτρικο οχημα μαζικης αγορας στον κοσμο, το Model 3 ειναι ενα κρισιμο βημα της Tesla προς τη βιωσιμη χρηση της ενεργειας.

 

  Οι επισκεπτες θα εχουν επισης συντομα την ευκαιρια να κλεισουν το ραντεβου τους για testdriveδιαρκειας 1 ωρας, γνωριζοντας ετσι τη φιλοσοφια της Tesla, και να ζησουν τις συναρπαστικες αισθησειςπου παραδιδονται απο το Model 3 αλλα και τα υπολοιπα κορυφαια οχηματα της Tesla, Model X και Model S.

 

 Ανακαλυψτε το συναρπαστικο κοσμο της Tesla, μονο στο GoldenHall! Εως τις 3 Δεκεμβριου 2020, καθε Δευτερα-Σαββατο 11:00-20:00.

 

Για περισσοτερες πληροφοριες, επισκεφτειτε τo www.goldenhall.gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!