Το Hyundai Tucson είναι το πιο value for money αυτοκίνητο ,στην κατηγορία του στην Αμερική


Με την κατακτηση αυτης της εξαιρετικης διακρισης απο το αξιοπιστο News & World Report των ΗΠΑ, αποδεικνυεται οτι το Tucson της Hyundai Motor διαθετει εξαιρετικη σχεση αξιας και κοστους κτησης/χρησης

Το Tucson της Hyundai Motors διακριθηκε ως το καλυτερο compact SUV σε σχεση αξιας ως προς το κοστος κτησης/χρησης απο το News & World Report των ΗΠΑ. Στην πολυπληθη κατηγορια των SUVs, το Tucson ελαβε κορυφαια διακριση για την εξαιρετικη σχεση αξιας και κοστους κτησης/χρησης του.

\”Με την κατακτηση αυτης της κορυφαιας διακρισης απο το αξιοπιστο News & World Report των ΗΠΑ, το Tucson της Hyundai Motor αποδεικνυει οτι διαθετει τολμηρο στυλ, ανεση και ασφαλεια και ολα αυτα με εξαιρετικα χαμηλο κοστος κτησης/χρησης», δηλωσε ο κ. Brandon Ramirez, Senior Group Manager of Product Planning της Hyundai Motor America. \”Η Hyundai Motor θα συνεχισει να κατασκευαζει οχηματα προηγμενης τεχνολογιας με εξελιγμενα χαρακτηριστικα ασφαλειας, παρεχοντας παραλληλα εξαιρετικη σχεση αξιας και κοστους κτησης/χρησης και μια εξαιρετικη οδηγικη εμπειρια.\”

Τα οχηματα που συμμετειχαν στα βραβεια Best Cars, αξιολογηθηκαν σχετικα με την ποιοτητα και την σχεση κοστους κτησης/χρησης σε 23 κατηγοριες. Το οχημα με την υψηλοτερη βαθμολογια αναδεικνυεται σε «Κορυφαιο Οχημα για τη σχεση αξιας ως προς το κοστος κτησης/χρησης». Η ποιοτητα μετριεται απο τη συνολικη βαθμολογια που επιτυγχανει ενα οχημα στην γενικη καταταξη των ΗΠΑ News. Οι βαθμολογιες αξιολογουν αυτοκινητα για την ασφαλεια, την αξιοπιστια και τις κρισεις των εξειδικευμενων στελεχων της αυτοκινητοβιομηχανιας. Το κοστος κτησης/χρησης προκυπτει απο το συνολικο κοστος που δαπαναται για ενα οχημα στα πεντε ετη ιδιοκτησιας του και της μεσης τιμης που καταβληθηκε για την αγορα του οχηματος (σχεση κοστους κτησης/χρησης).

«Οι καταναλωτες αναγνωριζουν τη Hyundai Motor ως μια μαρκα αξιας», δηλωσε ο κ. Jamie Page Deaton, Managing Editor του News Best Car των ΗΠΑ.  \” Η νικη του Tucson στην κατηγορια κοστους κτησης/χρησης ως “Best Compact SUV”, καταδεικνυει οτι προκειται για ενα SUV που δεν προσφερει μονο εξαιρετικα χαμηλο κοστος κτησης/χρησης αλλα και μια απο τις καλυτερες εμπειριες ιδιοκτησιας στην κατηγορια.\”

Το Hyundai Tucson διαθετει τολμηρο, σπορ εξωτερικο στυλ, δυο κινητηρες με υψηλης αποδοσης συστηματα μεταδοσης και ενα ευρυχωρο, καλα εξοπλισμενο εσωτερικο. Ειναι κατασκευασμενο με προηγμενα χαρακτηριστικα ασφαλειας, συμπεριλαμβανομενων Lane Departure Warning, Blind Spot Detection, Rear Cross-Traffic Alert, Lane Change Assist,  Backup Warning Sensors και Automatic Emergency Braking (AEB). 

To Tucson απεσπασε επισης κορυφαια διακριση απο το Insurance Institute for Highway Safety’s (IIHS’s) 2016 TOP SAFETY PICK.


Τι ειναι το News & World Report των ΗΠΑ
Απο το 2007, το Best Cars, το καναλι της αυτοκινητοβιομηχανιας News & World Report των ΗΠΑ, δημοσιευει την καταταξη της πλειοψηφιας των νεων αυτοκινητων που πωλουνται στην Αμερικη. Το ΗΠΑ News δημοσιευει καθε χρονο τα βραβεια Best Cars, συμπεριλαμβανομενων των Best Cars σχεσης κοστους/χρησης και οικογενειακων Best Cars. Τα Best Cars ειχαν πανω απο 45 εκατομμυρια μοναδικους επισκεπτες κατα το προηγουμενο ετος, με πανω απο το 65% των επισκεπτων να εχουν αγορασει ενα αυτοκινητο. Κοντα στο 80% των ενεργων αγοραστων ανεφεραν  στην ιστοσελιδα του News Best Cars ποια σημεια επηρεασαν την αποφαση αγορας του αυτοκινητου τους.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!