Το Irizar ie κερδίζει το βραβείο, Λεωφορείο της Χρονιάς 2021

 


  Το Irizar ie φορτηγο, κερδισε το Οικολογικο Βιομηχανικο Οχημα της Χρονιας 2021 ενω η νεα γενια 12 μετρων Irizar ie λεωφορειο κερδισε το βραβειο Bus of the Year 2021 στην Ισπανια.

 

  Ειναι η τριτη φορα που η Grupo Editec (ο εκδοτης των περιοδικων Viajeros και Transporte 3) και η κριτικη επιτροπη, που εκπροσωπουν τους φορεις αστικων μεταφορων, εχουν απονειμει αυτο το βραβειο στα οχηματα emobility της Irizar. Το 2015, το i2e, οπως ηταν γνωστο εκεινη την εποχη, κερδισε αυτην την αναγνωριση και τρια χρονια αργοτερα, το 2018, το Irizar ie τραμ κερδισε το βραβειο.

 


  «Το να ξεκινησουμε τη χρονια κερδιζοντας αυτα τα δυο βραβεια μας γεμιζει με υπερηφανεια και ικανοποιηση», λεει ο Imanol Rego, Γενικος Διευθυντης της Irizar emobility. «Αυτη η αναγνωριση ειναι το αποτελεσμα της δεσμευσης που εχουμε κανει τα τελευταια χρονια στην τεχνολογια, την καινοτομια και τη βιωσιμοτητα σε ολα τα ειδη εφαρμογων.»

 

  «Αυτο το μοντελο λεωφορειου λειτουργει απο το 2014 σε διαφορες ευρωπαϊκες πολεις οπως η Μαδριτη, το Λονδινο, η Μασσαλια, η Γενοβα και το Λουξεμβουργο, μεταξυ αλλων. Η εμπειρια και τα δεδομενα που αποκτηθηκαν τα τελευταια χρονια δειχνουν την αξιοπιστια και την ασφαλεια αυτου του οχηματος.»

 

 

Σχετικα με το λεωφορειο Irizar ie

 


  Η νεα γενια του λεωφορειου Irizar ie 12 μετρων, παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στην εμπορικη εκθεση Busworld 2019. Ενα 100% ηλεκτρικο λεωφορειο, μηδενικων εκπομπων που προσφερει μια βιωσιμη και οικολογικα αποδοτικη λυση αστικης κινητικοτητας για να ανταποκριθει στις τρεχουσες και μελλοντικες αναγκες των αστικων μεταφορων. 

 

  Εκτος απο τον ελκυστικο αισθητικο σχεδιασμο του, αυτη η νεα γενια, διαθεσιμη σε εκδοσεις 10, 12, 15 και 18 μετρων, ενσωματωνει καινοτομιες και νεες μπαταριες. Ο χωρος εχει βελτιστοποιηθει προσφεροντας ετσι μεγαλυτερη χωρητικοτητα επιβατων και περισσοτερες επιλογες διαμορφωσης του εσωτερικου.

 

  Μια νεα γενια πιο αποδοτικων μπαταριων συνδυαζεται με ενα αναγεννητικο συστημα πεδησης, το οποιο μειωνει την καταναλωση και προσφερει μεγαλυτερη αυτονομια οχηματος.

 

  Το νεο λεωφορειο Irizar ie μπορει να εχει εως και πεντε διαλειτουργικες θεσεις αργου σημειου φορτισης χρησιμοποιωντας ενα συνδεσμο combo 2. Η αργη φορτιση του οχηματος διαρκει 3 ωρες. Υπαρχει επισης η δυνατοτητα γρηγορης φορτισης μεσω παντογραφου. Η χωρητικοτητα φορτισης μπορει να κυμαινεται απο 50 kW εως 600 kW. Η νεα γενια του Irizar ie λεωφορειου μπορει να πιστοποιηθει στην κατηγορια 2.

 

  Ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη ειναι Αποκλειστικος Εισαγωγεας και Διανομεας των Λεωφορειων Irizar στην ελληνικη αγορα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!