Το Motor Festival IV ήταν καλύτερο από ποτέ


Καυτες παρουσιες, μηχανηματα για να τα… ποθεις, εκδηλωσεις, επιδειξεις και δωρα, ηταν μερικα μονο απο τα ωραια του Motor Festival IV που που εγινε το Σαββατοκυριακο 16 και 17 Απριλιου του 2016 και, εφερε την εξελιξη και την ανατροπη. Γιατι, η τεταρτη διοργανωση του Auto Battleships Festival, που ηρθε και ταρακουνησε τα νερα στον χωρο της μηχανοκινησης το 2013, ηταν διαφορετικη. 


Φετος, στοχος του ηταν -και τα καταφερε- να φερει τον κοσμο της μηχανοκινησης σε κλειστο χωρο, με κοκκινη μοκετα, με προδιαγραφες εκθεσεων για μεγαλες αντιπροσωπιες και εταιρειες της παγκοσμιας αγορας. Οι διοργανωτες του, μαλιστα λενε πως το μελλον θα ειναι καλυτερο, καθως λενε πως \”καναμε το πρωτο βημα και ετοιμαζομαστε για τη συνεχεια, ωστε να παμε ενα ακομη βημα παραπανω το μικρομεσαιο επαγγελματια του χωρου. Διοργανωσαμε μια γιορτη, που περα απο τις εκθεματα, οι επισκεπτες ενημερωθηκαν για τις συγχρονες εξελιξεις στο χωρο του αυτοκινητου, της μοτοσικλετας, των προϊοντων, των βελτιωσεων και των υπηρεσιων\”.


Στο Motor Festival, αναμεσα στα αλλα, οι επισκεπτες ειχαν τη δυνατοτητα να διασκεδασουν με ενα πληρες προγραμμα εκδηλωσεων και επιδειξεων, οπως επισης και να κερδισουν ενα απο τα πολυαριθμα δωρα που κληρωθηκαν σε ολη τη διαρκεια του διημερου. Ενδεικτικα και οσον αφορα στα events, πανω στο stage του Motor Festival IV, ανεβηκαν μεταξυ αλλων οι REC, οι Street Battles Hip-Hop and Breaking, οι Hobo Illusionerz, o Mike dj, Dance Shows, οι Υπερανω Υποψιας, οι Johnny & Anni Fire Show, Lilia Dance, ενω διοργανωθηκαν μεταξυ αλλων διαγωνισμοι για το πιο δημοφιλες αυτοκινητο και μοτοσικλετα, επιδειξεις πολεμικων τεχνων, εκπαιδευσεις Πρωτων Βοηθειων απο την ΕΝΑΚ και οδικης ασφαλειας απο τον Ιαβερη, Harley Davidson Wash Show, οπως επισης και επιδειξεις των εκθετων. Τα μικρα παιδια ειχαν τη δικη τους γωνια με ηλεκτρικα αυτοκινητακια, γουρουνες και μοτοσικλετες στα… κυβικα τους, τα οποια απολαυσαν σε ειδικα διαμορφωμενη πιστα.

Την ιδια στιγμη, οι επισκεπτες ειχαν τη δυνατοτητα να διασκεδασουν με ενα πληρες προγραμμα εκδηλωσεων και επιδειξεων, οπως επισης και να κερδισουν ενα απο τα πολυαριθμα δωρα που κληρωθηκαν σε ολη τη διαρκεια του διημερου. Ενδεικτικα και οσον αφορα στα events, πανω στο stage του Motor Festival IV, ανεβηκαν μεταξυ αλλων οι REC, οι Street Battles Hip-Hop and Breaking, οι Hobo Illusionerz, o Mike dj, Dance Shows, οι Υπερανω Υποψιας, οι Johnny & Anni Fire Show, Lilia Dance, ενω διοργανωθηκαν μεταξυ αλλων διαγωνισμοι για το πιο δημοφιλες αυτοκινητο και μοτοσικλετα, επιδειξεις πολεμικων τεχνων, εκπαιδευσεις Πρωτων Βοηθειων απο την ΕΝΑΚ και οδικης ασφαλειας απο τον Ιαβερη, Harley Davidson Wash Show, οπως επισης και επιδειξεις των εκθετων. Τα μικρα παιδια ειχαν τη δικη τους γωνια με ηλεκτρικα αυτοκινητακια, γουρουνες και μοτοσικλετες στα… κυβικα τους, τα οποια απολαυσαν σε ειδικα διαμορφωμενη πιστα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BXK1C4m3TJ4]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!