Το Nissan LEAF… αψηφά τη βαρύτητα

 Τα συναισθηματα αψηφουν τη βαρυτητα στην τελευταια διαφημιστικη καμπανια της Nissan, οπου πρωταγωνιστει το  Nissan LEAF και η διεθνους φημης αθλητρια του  wingsuit Roberta Mancino. Παρολο που η οδηγηση ενος EV δεν εχει τον extreme χαρακτηρα της πτησης με wingsuit, εντουτοις οι οδηγοι ενος EV και οι wingsuiters αντλουν την ιδια ευχαριστηση, οταν βρεθουν  πισω απο το τιμονι του αμιγως ηλεκτροκινητου οχηματος, με τις περισσοτερες  πωλησεις στον κοσμο.


Η νεα  διαφημιστικη καμπανια με την ονομασια “Freedom to Move”,  βγηκε στον αερα το περασμενο Σαββατοκυριακο, με πρωταγωνιστρια την Roberta Mancino, κατοχο παγκοσμιου ρεκορ στην πτηση με wingsuit, με πανω απο 10.000 ελευθερες πτωσεις (sky dives)και 450 αλματα βασης (base jumps). 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=QpfRnhdm7FI&w=320&h=266]


\”Στο παρελθον, πολλες διαφημισεις ηλεκτροκινητων οχηματων επικεντρωνονταν  στην τεχνολογια, παραμελωντας  να πουν τη μοναδικη ιστορια για το πως η οδηγηση ενος ηλεκτροκινητου αυτοκινητου σας κανει να αισθανεστε\”, δηλωσε ο Allyson Witherspoon, αντιπροεδρος, Marketing Communications και Media της  Nissan North America. \”Εχουμε διαπιστωσει οτι οι ανθρωποι που βιωνουν την εμπειρια οδηγησης ενος EV, λατρευουν πραγματικα την αμεση επιταχυνση, την ησυχια στην καμπινα και ολη την εξυπνη τεχνολογια που καθιστα  την οδηγηση λιγοτερο αγχωτικη. Ειναι πραγματικη απολαυση η οδηγηση ενος EV και λιγα μπορουν να  το κανουν καλυτερα απο το κορυφαιο σε πωλησεις  LEAF.\”


Τον Μαρτιο, το Nissan LEAF εγινε το πρωτο αμιγως ηλεκτροκινητο  αυτοκινητο στην ιστορια που ξεπερασε τις 400.000 πωλησεις, εδραιωνοντας την  θεση του ως το πρωτο παγκοσμιως σε πωλησεις, στην κατηγορια του.  Το LEAF αποτελει μια πρωτη δεσμευση της Nissan, στα EVs και την ηλεκτροκινηση.  Ως μερος του εταιρικου οραματος  M.O.V.E. 2022, η Nissan εχει ανακοινωσει οτι θα φερει επτα νεα, αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα στην παγκοσμια αγορα,  εως το 2022.


Το νεο Nissan LEAF ειναι διαθεσιμο στην Ελληνικη αγορα με τιμη που ξεκινα απο τις 32.990€. Περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να δεις εδω

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!