Το Nissan QASHQAI πρώτο σε πωλήσεις, πανελλαδικά, στην κατηγορία του!

  
Αναμφισβητητα το  QASHQAI αποτελει για τη Nissan μια μοναδικη συνταγη επιτυχιας, καθως απο το Σεπτεμβριο του 2015 καταφερε να γινει το μοντελο που εσπασε το φραγμα των 500 χιλιαδων παραχθεντων αυτοκινητων στο πιο συντομο χρονικο διαστημα, στο εργοστασιο παραγωγης της Nissan. Για τον λογο αυτο, η Nissan  κατασκευαζει ενα νεο QASHQAI καθε 62  δευτερολεπτα (η 58 ανα ωρα), προκειμενου να καλυψει τη διαρκως αυξανομενη ζητηση σε πανευρωπαϊκο επιπεδο.

Ειδικα στην Ελλαδα, τo  Nissan QASHQAI, αποτελει την κορυφαια επιλογη αγορας νεου αυτοκινητου στην κατηγορια του, γεγονος που επιβεβαιωνεται πληρως απο τα επισημα στοιχεια των συνολικων ταξινομησεων, για το πρωτο εξαμηνο του  2016. 

Το Nissan QASHQAI διαθετει  μοναδικα χαρακτηριστικα που ξεπερνουν τα εσκαμμενα στους τομεις της σχεδιασης και της τεχνολογιας, υιοθετωντας πρωτοποριακη αντιληψη, σε καθε του πτυχη. Με προηγμενη αεροδυναμικη εμφανιση, εξαιρετικη εσωτερικη σχεδιαση, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και κυλισης, αλλα και με συστηματα πληροφορησης και πολυμεσων περα απο καθε προσδοκια, το   QASHQAI αντικατοπτριζει την αφροκρεμα της δημιουργικοτητας για τη Nissan.  Αυτο αλλωστε το επιβεβαιωνουν με τον καλυτερο τροπο, τα επισημα στοιχεια των συνολικων ταξινομησεων για το πρωτο εξαμηνο του  2016 πανελλαδικα, οπου το Nissan QASHQAI κατατασσεται στην πρωτη θεση, στα  μοντελα της μεσαιας κατηγοριας (C segment), με 1.438 ταξινομησεις ! 

Αξιζει να σημειωθει οτι με αφορμη τη διαχρονικη επιτυχια του συγκεκριμενου μοντελου που ”μιλαει ” στην καρδια εκατομμυριων ενθουσιασμενων ιδιοκτητων, η Nissan εμπνευστηκε το www.qashqaistories.gr .  Προκειται για ενα microsite οπου ιδιοκτητες αλλα και οσοι ενθουσιαζονται απο την ιδεα να αποκτησουν ενα νεο QASHQAI, μπορουν να ανεβασουν τις δικες τους φωτογραφιες και ιστοριες με πρωταγωνιστη το QASHQAI, διεκδικωντας πλουσια δωρα και εμπειριες. Για τον λογο αυτο, οσοι επισκεφθουν το www.qashqaistories.gr  μπορουν να παρακολουθησουν video αλλα και να διαβασουν πραγματικες ιστοριες ιδιοκτητων QASHQAI, παιρνοντας μια πρωτη γευση απο τον θρυλο του QASHQAI !

“Χιλιαδες Qashqai, Αμετρητες Ιστοριες” : Γραψτε και εσεις την δικη σας ξεχωριστη, συναρπαστικη ιστορια με το QASHQAI, στο www.qashqaistories.gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!