Το Nissan Roox απέσπασε το τίτλο του “Kei Car of the Year” στην Ιαπωνία

 


  Το ολοκαινουργιο Nissan Roox, ενα mini οχημα με ευρυχωρο εσωτερικο και προηγμενη τεχνολογια υποστηριξης οδηγου, ονομαστηκε \”Kei Car of the Year\” στον διαγωνισμο του Ιαπωνικου Αυτοκινητου της Χρονιας  2020-21.

 

  Παραλληλα, η κριτικη επιτροπη του θεσμου επελεξε το Nissan Kicks SUV, διαθεσιμο στην Ιαπωνια αποκλειστικα με το ηλεκτροκινητο συστημα e-POWER, ως ενα απο τα 10 καλυτερα αυτοκινητα της χρονιας. Η λιστα των 10 αυτοκινητων ανακοινωθηκε τον περασμενο Νοεμβριο, μετα τον πρωτο γυρο επιλογης.

 

  Κατα τη διαδικασια επιλογης του Nissan Roox, οι κριτες σημειωσαν τις οδηγικες επιδοσεις του αυτοκινητου, την ανεση και την προηγμενη τεχνολογια του, συμπεριλαμβανομενου του συστηματος υποστηριξης οδηγου ProPILOT.

 


  \”Αυτο το εξαιρετικα πρακτικο και υπερυψωμενο  wagon,  ανεβαζει τον πηχη για τα αυτοκινητα Kei, χαρη στην ευκολια ελεγχου και την εκπληκτικα σταθερη αποδοση του στο δρομο\”, ανεφεραν οι κριτες. \”Η υψηλη ποιοτητα του εσωτερικου και η ανεση των καθισματων ειναι επισης εντυπωσιακη.\”

 


  Ο Asako Hoshino, εκτελεστικος αντιπροεδρος της Nissan, δηλωσε: “Για την Nissan ειναι μεγαλη τιμη το βραβειο που απεσπασε το Nissan Roox απο την κριτικη επιτροπη του Ιαπωνικου Αυτοκινητου της Χρονιας.  Ακολουθωντας την περσινη  νικη του Nissan Dayz, το φετινο βραβειο για το νεο Nissan Roox αποδεικνυει τη δυναμη των αυτοκινητων Kei και των τεχνολογιων τους. Αυτο θα ενισχυσει τον ενθουσιασμο των αγοραστων για τα αυτοκινητα kei και θα μας εμπνευσει να διπλασιασουμε τις προσπαθειες μας για να προσελκυσουμε περισσοτερους αγοραστες.\”

 


  Οι προηγμενες τεχνολογιες ασφαλειας του Roox περιλαμβανουν το ProPILOT με ενα νεο ρανταρ υψηλης ακριβειας,  που επιτρεπει ακομα πιο ξεκουραστη οδηγηση σε μεγαλες αποστασεις,  σε αυτοκινητοδρομους. Αν και ταξινομηθηκε ως mini οχημα, το Roox προσφερει δυνατοτητα οδηγησης, ασφαλεια και χρησιμοτητα ισοδυναμη με αυτη ενος κανονικου μεγεθους αυτοκινητου.

 

  Το Nissan Kicks e-POWER προσφερει στους πελατες δυναμικες επιδοσεις με ησυχη κυλιση και αυξημενη αυτοπεποιθηση στο δρομο, χαρη στον ηλεκτροκινητηρα του. Την οδηγικη απολαυση ενισχυει και  η ικανοτητα επιταχυνσης και επιβραδυνσης με τη λειτουργια μονο του πενταλ του γκαζιου. Το Kicks διαθετει δυναμικο, φουτουριστικο εξωτερικο σχεδιασμο, με κομψο, ευρυχωρο εσωτερικο που προσφερει αφθονο χωρο για επιβατες και αποσκευες.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!