Το Nissan TITAN γίνεται… εκχιονιστικό

Με τον χειμωνα να πλησιαζει… απειλητικα, η Nissan στις ΗΠΑ προετοιμαζεται για να  αντιμετωπισει τον πιο αγριο χιονια, μετατρεποντας τον \”Τιτανα\” της σε… εκχιονιστικο, με την εκδοση Snow Plow Prep, του δημοφιλους pickup ΤΙΤΑΝ XD.
Το συγκεκριμενο πακετο που δινει η ιαπωνικη φιρμα για τον παντοδυναμο Τιτανα της, περιλαμβανει  εμπροσθιους βραχιονες βαρεως τυπου και ενα εκχιονιστικο μαχαιρι μεγαλης ικανοτητας εκχιονισμου. Το Nissan TITAN XD ειναι χτισμενο σε ενα μοναδικο πλαισιο και το σασι του μπορει να ανταποκριθει στις πλεον δυσκολες εμπορικες και εκτος δρομου απαιτησεις. Σε συνδυασμο με τον σκελετο τυπου σκαλας πληρους μηκους με προσθετη ακαμψια, τοσο κατακορυφη και πλευρικη οσο και στρεπτικη, δεν ειναι τυχαιο πως στις ΗΠΑ διαγραφει μια αξιοσημειωτη εμπορικη πορεια.

Ο κινητηρας 5.6 λιτρων Endurance® V8 του TITAN XD, ο οποιος χυτευεται, σφυρηλατειται και συναρμολογειται στο εργοστασιο παραγωγης κινητηρων της Nissan στο Decherd του  Tennessee, εχει ονομαστικη ισχυ 390 ιππων και ροπη στρεψης  54 κιλων !  Αξιζει να σημειωθει πως το TITAN XD διατιθεται στις ΗΠΑ και με τον επισης πανισχυρο κινητηρα Cummins® 5.0L V8 Turbo Diesel.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!