Το Opel ADAM Θα υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλήματος ERC Junior

Η Opel Motorsport Team με τρια ADAM R2 για τους Griebel, Tannert και Ingram
Μετα την περσινη διπλη νικη, οι οδηγοι της Opel στοχευουν και παλι στο βαθρο


Μετα την αναβολη του Rallye Liepāja στη Λετονια στις αρχες Φεβρουαριου λογω καιρικων συνθηκων, το Circuit of Ireland Rally, 7 – 9 Απριλιου σηματοδοτει τωρα την εναρξη της σεζον για το 2016 ERC Junior της FIA. Ετοιμη να υπερασπιστει τον τιτλο του πρωταθληματος, η  Opel Motorsport ξεκινα τη σεζον με υψηλες προσδοκιες. Περσι, οι Emil Bergkvist και Marijan Griebel τερματισαν τον ασφαλτινο αγωνα στο Belfast – πρωτευουσα της Β. Ιρλανδιας – με το ADAM R2 πετυχαινοντας διπλη νικη. Οι οδηγοι της Opel Marijan Griebel (26, απο το Hahnweiler), Julius Tannert (25, απο το Zwickau) και Chris Ingram (21, απο το Manchester) φιλοδοξουν και φετος να κατακτησουν θεσεις στο βαθρο.

«Οι απαιτητικες ειδικες διαδρομες σε στενους αλλα εξαιρετικα γρηγορους ασφαλτινους δρομους με πολλους λοφους και αλματα δεν αφηνουν περιθωρια για σφαλματα. Πιστευω οτι το μεγαλυτερο ανταγωνισμο θα αντιμετωπισω απο τους teammates μου,» σχολιαζει ο Marijan Griebel που περσι κατεκτησε τη δευτερη θεση και φετος τρεχει με νεο συνοδηγο τον Pirmin Winklhofer (20, απο το Pocking) για πρωτη φορα.


Οπως ο Griebel, ο Julius Tannert ανηκει στη ADAC Opel Rallye Junior Team. Νικητης του 2015 ADAC Opel Rallye Cup, ο Tannert ετοιμαζεται να συμμετασχει στο πρωτο του ERC σαν οδηγος της Opel. «Πραγματικα ανυπομονω και νιωθω αριστα προετοιμασμενος,» σχολιαζει ο Tannert, ο οποιος τρεχει με την συνηθη συνοδηγο του Jennifer Thielen (31, απο το Λουξεμβουργο). «Στοχευω σε μια καλη επιδοση στους γρηγορους, ασφαλτινους δρομους της Β. Ιρλανδιας και θα αγωνιστω για μια κορυφαια θεση στο  ERC Junior.»


Το νεο μελος της Opel Team, Chris Ingram, ανυπομονει για τον πρωτο του αγωνα με την Katrin Becker (35, απο το Schlitz) στο πλευρο του σε ρολο συνοδηγου. «Το Circuit of Ireland ειναι ενα θρυλικο ραλι με μερικες απο τις καλυτερες ειδικες στην Ευρωπη που διεξαγεται σε μια φανταστικη ατμοσφαιρα. Περσι, οι οδηγοι της Opel και εγω πραγματικα δωσαμε μαχη. Και τωρα φετος, βρισκομαι μεσα στο εκπληκτικο ADAM R2,» σχολιαζει ο Ingram, ο οποιος τρεχει με τη σημαια της Opel Rallye Junior Team.

Ο ανταγωνισμος στο Circuit of Ireland Rally ειναι σκληρος οπως παντα: εικοσι εξι οχηματα R2 κατηγοριας RC4, συμπεριλαμβανομενων οκτω ομαδων που συμμετεχουν στο ERC Junior και δεκατρια στο ERC3, θα τρεξουν δεκατεσσερις πολυ απαιτητικες ασφαλτινες ειδικες διανυοντας πανω απο 210 χιλιομετρα συνολικα. Οκτω Opel ADAM R2 παιρνουν μερος στο Circuit of Ireland Rally. Επιπλεον των τριων οδηγων της Opel, ο Πολωνος Lukasz Pieniaczek, ο Ιρλανδος Callum Devine και οι νεαροι Mattias Adielsson (Σουηδος), Robert Duggan και Arron Windus (και οι δυο Βρετανοι) με την υποστηριξη της Vauxhall βρισκονται πισω απο το τιμονι ενος αγωνιστικου εργαλειου 190 ιππων.

Η Opel προσφερει ζωντανη αναμεταδοση του Circuit of Ireland Rally στο website www.opel-motorsport.com.

Circuit of Ireland Rally – Προγραμμα Τηλεοπτικων Μεταδοσεων:

Παρασκευη, 8 Απριλιου 
23:05               Eurosport                    Highlights Day 1

Σαββατο, 9 Απριλιου
06:00               Eurosport 2                 Highlights Day 1
09.30               Eurosport 2                 Highlights Day 1
23:15               Eurosport                    Highlights Day 2

Κυριακη, 10 Απριλιου
01:00               Eurosport 2                 Highlights Day 2
06:30               Eurosport 2                 Highlights Day 2

Δευτερα, 11 Απριλιου
00:00               Eurosport                    Highlights Day 1 & 2
02:30               Eurosport 2                 Highlights Day 1 & 2

Τριτη, 12 Απριλιου
23:00               Eurosport                    Στα παρασκηνια του ERC – The Magazine
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2FvXhjn4OhI]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!