Το Opel Astra με σπορ εμφάνιση από το κορυφαίο OPC

Για αυτους που θελουν την εμφανιση του OPC αλλα δεν αντεχουν τις καταναλωσεις και την υψηλη φορολογια του, διατιθεται τωρα για το “Αυτοκινητο της Χρονιας 2016“ το Δυναμικο OPC Line Sport Pack!


Αθλητικο, συμπαγες, αποδοτικο και εξαιρετικα ευελικτο – το Opel Astra νεας γενιας δεν κρυβει τα προσοντα του. Το “Αυτοκινητο της Χρονιας 2016” εντυπωσιαζει με το δυναμικο, λεπτο του αμαξωμα. Τωρα το πενταθυρο μοντελο διατιθεται σε ακομα πιο τολμηρη εκδοχη: το προαιρετικο OPC Line Sport Pack προσφερεται κατοπιν παραγγελιας και αναδεικνυει τις ελκυστικες καμπυλες του Astra.


Η εμπρος ποδια τυπου OPC Line χαριζει στο Astra πιο δυναμικη παρουσια μειωνοντας την αποσταση του απο το εδαφος. Οι εντυπωσιακοι αεραγωγοι στη θεση των φωτων ομιχλης, αριστερα και δεξια κατω απο τους προβολεις, προβαλλουν την αυτοπεποιθηση του Astra. Τα οριζοντια ελασματινα ενθετα ακολουθουν τη νεα σχεδιαση της μασκας. Η σπορ ενιαια γραμμη αγκαλιαζει το αμαξωμα καταληγοντας στα τολμηρα μαρσπιε.


Αν και το πισω τμημα του νεου Astra ειναι ηδη χαμηλωμενο, φαρδυ και σπορ, η πισω ποδια του OPC Line Sport Pack το τονιζει ακομα περισσοτερο. Η πινακιδα κυκλοφοριας στον αναγλυφο προφυλακτηρα πλαισιωνεται απο εντονες χαρακτηριστικες γραμμες. Τα πισω φωτα δεν ειναι πλεον οριζοντια και αναδεικνυουν τα ακρα του αυτοκινητου σαν καθετες φωτεινες γραμμες, διαμορφωνοντας μια πιο μυωδη εμφανιση.


«Με προηγμενες τεχνολογιες και ζωηρους κινητηρες, η νεοτερη γενια Astra συμβολιζει τη γνησια οδηγικη απολαυση. Το OPC Line Sport Pack ειναι ιδανικο για ολους θελουν να υπογραμμισουν αυτα τα προσοντα με μια ιδιαιτερα σπορ εμφανιση» δηλωσε  ο Peter Christian Küspert, Αντιπροεδρος Πωλησεων & Aftersales της Opel.


Η εμπρος ποδια, τα μαρσπιε και το πισω σποϊλερ του OPC Line Sport Pack ειναι βαμμενα στο χρωμα του αμαξωματος. Οι πελατες μπορουν να επιλεξουν απο εξι μεταλλικες αποχρωσεις (Sovereign Silver, Mineral Black, Deep Sky Blue, Dark Caramel, Cosmic Grey, Emerald Green) και δυο στιλπνες (Summit White, Absolute Red).


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!