Το PEUGEOT 2008DKR στα χρώματα του πολέμου!

 Η Team Peugeot Total αποκαλυψε τα χρωματα των αγωνιστικων 2008DKR με τα οποια η “all-star dream team” των Sébastien Loeb, Stéphane Peterhansel, Cyril Despres και Carlos Sainz θα πρωταγωνιστησουν στο επομενο ραλι Ντακαρ. Οπως συμβαινει τα τελευταια χρονια, ο επικος αγωνας θα διαρκεσει περιπου δυο εβδομαδες και τα πληρωματα θα διασχισουν ασμιλευτα τοπια της Αργεντινης και της Βολιβιας.

Για το 2016, το Peugeot 2008 DKR εχει εξελιχθει σε ενα πλατυτερο, ταχυτερο, χαμηλοτερο και ισχυροτερο αγωνιστικο. Πλεον, μπηκε και η τελευταια πινελια που φερει τα χρωματα ολων των συνεργατων που συμμετεχουν στο φετινο προτζεκτ για το Ντακαρ με βασικο γνωρισμα την βαφη νικελιου που καταλαμβανει μερος της οροφης, μια επιλογη που χρησιμοποιειται για πρωτη φορα και συμβολικα θα αντανακλα τις ηλιαχτιδες του Αργεντινικου ηλιου, σε μια καλοκαιρινη περιοδο οπου η εκει θερμοκρασια ξεπερνα ακομη και τους 50 βαθμους Κελσιου.

Επιπροσθετα, η νεα βαφη σηματοδοτει τις πολλες αλλαγες που εχουν γινει απο το περσινο ντεμπουτο στο Ντακαρ και την αναβαθμιση που υπαρχει πισω απο το αμαξωμα. Οι νεες διαστασεις εχουν μεταβαλλει ιδανικα την κατανομη βαρους, ενδεικτικα οι εφεδρικοι τροχοι εχουν τοποθετηθει στα πλαϊνα του αυτοκινητου, επιτρεποντας χαμηλοτερο κεντρο βαρους για καλυτερα οδηγικα χαρακτηριστικα.

O δυναμικος συνδυασμος χρωματων ερχεται σε μια μοναδικη αντιπαραθεση με τα νικελ σημεια, προσδιδοντας το στιγμα του πρωταθλητη για το φετινο Ντακαρ!

Ο διευθυντης της Peugeot Sport, ο Bruno Famin σχολιαζει “Αν τα αγωνιστικα μας τα καταφερουν τοσο ωραια οσο δειχνουν, ειμαστε σιγουροι για ενα δυνατο ξεκινημα τη νεα χρονια! Με αυτα τα χρωματα, το νεο Peugeot 2008 DKR16 δειχνει να πηγαινει πραγματικα πολυ γρηγορα, ακομη και οταν ειναι ακινητο! Γνωριζουμε πως τα αυτοκινητα μας θα εχουν μια πολυ ισχυρη παρουσια στο Ντακαρ”.

Το 38ο Ραλι Ντακαρ θα ξεκινησει απο το Buenos Aires της Αργεντινης (Σαββατο, 2 Ιανουαριου). Ο αγωνας θα ολοκληρωθει στο Rosario (Σαββατο, 16 Ιανουαριου) με τα πληρωματα να εχουν διανυσει περιπου 10.000 χλμ. στο πιο απαιτητικο ραλι του κοσμου!




.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pjpi0uNyRxM]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!