Το PEUGEOT 208 αναδείχθηκε, Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020, και στην Αργεντινή

 


  Αποτελεσμα των εξαιρετικων του επιδοσεων στις πωλησεις ηταν και η αναδειξη του ως «Αυτοκινητου της Χρονιας 2020» στην κατηγορια «αυτοκινητων μη εγχωριας παραγωγης», στις 2 Δεκεμβριου, απο τους δημοσιογραφους-μελη του «Θεσμου Δημοσιοραφων Αυτοκινητου» για την Αργεντινη. Αυτη ειναι η 21ηδιακριση που λαμβανει το PEUEGOT 208 στον κοσμο και η πρωτη στην Αργεντινη.

 

 

Αδιαμφισβητητος Ηγετης στις Πωλησεις το 208

 


  Απο το λανσαρισμα του στην Αργεντινη, στα τελη Αυγουστου, το νεο PEUGEOT 208 ειναι για τριτο συνεχη μηνα το πρωτο αυτοκινητο σε πωλησεις στην κατηγορια «συγχρονου hatchback», με μεριδιο Νοεμβριου 26,6%. Σημειωτεον οτι αυτη η κατηγορια βρισκεται ουτως η αλλως σε ανοδο 12,5% για τον Οκτωβριο και 13,3% για τον Νοεμβριο.

 

  Το νεο PEUGEOT 208, το οποιο κατασκευαζεται στο εργοστασιο El Palomar, στο Μπουενος Αιρες κατεχει περιπου τις μισες πωλησεις της μαρκας στην Αργεντινη.

 

 

Το βραβειο του «Αυτοκινητου της Χρονιας 2020» για την Αργεντινη

 


  Στις 2 Δεκεμβριου, 28 δημοσιογραφοι-μελη του «Θεσμου Δημοσιογραφων Αυτοκινητου» απενειμαν στο Peugeot 208 τον πολυποθητο τιτλο του «Αυτοκινητου της Χρονιας 2020» στην κατηγορια «αυτοκινητων μη εγχωριας παραγωγης». 

 

  Η κριτικη επιτροπη εθεσε ως προϋποθεσεις συμμετοχης στα αυτοκινητα να ειναι νεα μοντελα η ανασχεδιασμοι ηδη υπαρχοντων μοντελων και να εχουν λανσαριστει μεταξυ 1ης Δεκεμβριου του 2019 και 30ης Νοεμβριου του 2020. Αποφασιστικοι παραγοντες για την νικη, ανεξαρτητως κατηγοριας ηταν η τιμη, το προϊον και η καινοτομια. 

 

 

H Peugeot στην Αργεντινη 

 


  Η κατασκευη του νεου PEUGEOT 208 σηματοδοτει μια καμπη στην ιστορια της PEUGEOT στην Αργεντινη, καθως αποτελει ενα πρωτοφανες βιομηχανικο εγχειρημα. Ο λογος ειναι οτι το εργοστασιο El Palomar εχει υποστει σημαντικες μεταβολες, ωστε να μπορεσει να φιλοξενησει την πλατφρομα CMP (Common Modular Platform), τη νεα πλατφορμα του Ομιλου PSA.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!