Το PEUGEOT 5008 φέρνει μια νέα διάσταση στα SUV

Το ονομα παραμενει, αλλα το concept ειναι εντελως καινουργιο : το νεο PEUGEOT 5008 ανοιγει νεους δρομους, αυτους των μεγαλων 7-θεσιων SUV της κατηγοριας C. 

Το νεο PEUGEOT i-Cockpit® ανεβαζει τον πηχη !
Στο εσωτερικο, συνανταμε την τελευταια εξελιξη του φουτουριστικου PEUGEOT i-Cockpit®, που προσφερει στους επιβατες μια μοναδικη εμπειρια. Με compact τιμονι και με μεγαλη οθονη αφης 8 ιντσων, το νεο PEUGEOT i-Cockpit® διαθετει πληρως ψηφιακο πινακα οργανων 12,3 ιντσων, υψηλης αναλυσης και εντυπωσιακης αισθητικης.

Εξοχως ευρυχωρο εσωτερικο υψηλης λειτουργικοτητας
Με μεταξονιο 2,84μ. και μηκος 4,64μ., το νεο SUV PEUGEOT 5008 προσφερει τη μεγαλυτερη καμπινα απο ολα τα SUV της κατηγοριας του. Πιο μακρυ κατα 19εκ.  απο το νεο SUV PEUGEOT 3008, το 5008 διακρινεται για τις  απολυτως ισορροπημενες εξωτερικες διαστασεις του, ενω το επιπλεον μηκος εχει τεθει στη διαθεση των επιβατων. Προσφερει δε, καινοτομιες στην αγορα προτεινοντας διαμορφωση με :



•    3 ανεξαρτητα, πανομοιοτυπα, αποσπωμενα καθισματα στη δευτερη σειρα καθισματων, που ρυθμιζονται σε μηκος και σε κλιση
•    2  ανεξαρτητα, αποσπωμενα, αφαιρουμενα καθισματα στην τριτη σειρα καθισματων
•    Τον μεγαλυτερο χωρο αποσκευων της κατηγοριας του, 1060λ.

Το νεο SUV PEUGEOT 5008 προσφερει επισης τη δυνατοτητα ειδικης αναδιπλωσης του καθισματος συνοδηγου προκειμενου να μεταφερθουν αντικειμενα μηκους μεχρι 3,20μ. και πορτα χωρου αποσκευων με λειτουργια φωτοκυτταρου.


Ενα SUV με επιβλητικο εξωτερικο σχεδιασμο 
Το μακρυ και οριζοντιο καπο, η καθετη εμπροσθια οψη καθως και το ανυψωμενο αμαξωμα, δημιουργουν την εικονα ενος καθαροαιμου SUV. Το περιορισμενο του υψος (1,64μ. με τις μπαρες οροφης) συνεισφερει στην δυναμικη του εμφανιση. Εμπρος, συνανταμε τη μασκα με λεπτομερειες χρωμιου  και πισω τη λωριδα με φωτα LED, χαρακτηριστικα της ταυτοτητας των SUV τελευταιας γενιας της μαρκας.

Οδηγικη απολαυση
Το νεο SUV PEUGEOT 5008 μοιραζεται με τα PEUGEOT 308 και 3008 την πλατφορμα EMP2 και εξοπλιζεται με τους τελευταιας γενιας κινητηρες Euro 6.1. Οι εκπομπες CO2  περιοριζονται σε 115 g/km στην γκαμα βενζινης και σε  105 g/km στην γκαμα εκδοσεων πετρελαιου.

Το νεο PEUGEOT σε προκαλει να ταξιδεψεις μαζι του, προσφεροντας εξαιρετικη ηχομονωση και πολλαπλα συστηματα ανεσης: συστημα μασαζ στα εμπροσθια καθισματα, συστημα ηχου Hi-Fi Premium FOCAL®, ανοιγομενη πανοραμικη οροφη κλπ. Προτεινει επισης κορυφαια συνδεσιμοτητα με τη λειτουργια Mirror Screen και την πλοηγηση 3D (με TomTom® Traffic).

Το νεο SUV PEUGEOT 5008 διαθετει ενα πραγματικο οπλοστασιο συστηματων ασφαλειας: Αναβαθμισμενο Grip Control το οποιο περιλαμβανει λειτουργια υποβοηθησης σε κατηφορα, αυτοματο φρεναρισμα εκτακτης αναγκης, προειδοποιηση κινδυνου συγκρουσης, προειδοποιηση ακουσιας παρεκκλισης απο την λωριδα, προειδοποιηση ελλειψης προσοχης του οδηγου, αυτοματη εναλλαγη μεγαλων/μεσαιων φωτων, αναγνωριση πινακιδων σημανσης οριων ταχυτητας, ρυθμιστη προσαρμοσμενης ταχυτητας με λειτουργια Stop (ΕΑΤ6), ενεργο συστημα ελεγχου τυφλου σημειου, συστημα υποβοηθησης παρκαρισματος και Visio Park (ορατοτητα 360°).

Απαντωντας στις ερωτησεις του σημερα, το νεο SUV PEUGEOT 5008 καινοτομει προτεινοντας επισης την ενσωματωση στον χωρο αποσκευων του e-Kick (αναδιπλουμενου πατινιου ηλεκτρικης υποβοηθησης) η του e-Bike eF01 (αναδιπλουμενου ποδηλατου ηλεκτρικης υποβοηθησης) με αποσπωμενες μοναδες φορτισης τους.

Μια ανταγωνιστικη γκαμα Γαλλικης παραγωγης
Προτεινομενη σε 5 επιπεδα εξοπλισμου – Access, Active, Allure, GT Line, GT – η γκαμα του νεου SUV PEUGEOT 5008 που θα παραγεται στην Rennes (France), ειναι απολυτως συμβατη με την στρατηγικη που ανεπτυξε η μαρκα τα τελευταια 2 χρονια.
Το νεο SUV PEUGEOT 5008 θα κανει την παγκοσμια πρεμιερα του στην εκθεση  αυτοκινητου του Παρισιου 2016 και θα βγει στην αγορα την ανοιξη του 2017.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!