Το Renault Captur από 13.810 ευρώ και με πολυάριθμους συνδυασμούς διχρωμίας

Renault Captur: Μην περιοριζεις τα θελω σου

Περα απο την απαραμιλλη πρακτικοτητα, το δυναμικο στυλ και τους αποδοτικους κινητηρες EURO 6, το Renault Captur, διαθεσιμο με δυνατοτητες επιλογης πολυαριθμων συνδυασμων διχρωμιας, δινει την ευκαιρια στον αγοραστη να το κανει δικο του συμφωνα με το προσωπικο του στυλ.

Πραγματοποιωντας εξαιρετικη πορεια, οντας το δημοφιλεστερο crossover της κατηγοριας του στην Ευρωπη, το Renault Captur, εχει κερδισει το κοινο χαρη στον ξεχωριστο του χαρακτηρα και παραλληλα στα υψηλα επιπεδα πρακτικοτητας και οικονομιας που προσφερει, στοιχεια που το καθιστουν ιδανικη επιλογη για καθε μετακινηση. Ξεχωριζει ωστοσο και εντυπωσιαζει και με τους 18 εξαιρετικους συνδυασμους χρωματων (αμαξωμα – οροφη) ωστε ο αγοραστης να το κανει δικο του συμφωνα με τις προτιμησεις του, χωρις να κανει κανενα συμβιβασμο στα θελω του. Οι πολυμορφικες λυσεις, οπως το συρομενο πισω καθισμα, το συρταρι Easy Box, αλλα και οι αφαιρουμενες με φερμουαρ επενδυσεις των καθισματων, σε συνδυασμο με τους δυναμικους κινητηρες βενζινης και Diesel τεχνολογιας EURO 6 της Renault, ολοκληρωνουν την εικονα του επιτυχημενου μοντελου.
Το Renault Captur ειναι διαθεσιμο με 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση και τιμες που ξεκινουν απο τις 13.810 ευρω (βενζινη) και 16.800 ευρω (Diesel).


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!