Το Renault Kadjar στον 30ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου


Με τα Renault Kadjar και Dacia Duster η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαρακης βρεθηκε για ακομα μια φορα στο βουνο των θεων, υποστηριζοντας μια απο τις πιο απαιτητικες αθλητικες διοργανωσεις, τον 30ο Ορειβατικο Μαραθωνιο Ολυμπου.

Συνεχιζοντας τη στηριξη της σε αθλητικα γεγονοτα με ξεχωριστο χαρακτηρα και με αξονα την υπογραφη “Passion for Life”, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαρακης, βρεθηκε για ακομα μια φορα διπλα στον Ορειβατικο Μαραθωνιο Ολυμπου που ολοκληρωθηκε την Κυριακη 4 Σεπτεμβριου. Στη διοργανωση που πλεον συμπληρωσε 30 χρονια ζωης, συμμετειχαν σχεδον 400 αθλητες δοκιμαζοντας τα ορια τους σε μια μοναδικη διαδρομη τοσο σε επιπεδο δυσκολιας οσο και φυσικης ομορφιας.


Το Kadjar, το νεο πολυταλαντο crossover της Renault, αλλα και το σκληροτραχηλο Dacia Duster, αποδειχθηκαν πολυτιμοι συνεργατες για τους ανθρωπους του Ελληνικου Ορειβατικου Συλλογου Θεσσαλονικης που σε συνδυασμο με τους πολυαριθμους εθελοντες σχεδιασαν και ολοκληρωσαν για ακομα μια φορα μια υψηλου επιπεδου διοργανωση. Χαρη στους αποδοτικους  πετρελαιοκινητηρες dCi της Renault, την μεγαλη αποσταση απο το εδαφος και τη στιβαρη κατασκευη τους, τα δυο μοντελα εξασφαλισαν τη δυνατοτητα κινησης με απολυτη ανεση και ασφαλεια τοσο στις ασφαλτινες, οσο και στις εκτος δρομου διαδρομες, συντελωντας καθοριστικα στην επιτυχια του μαραθωνιου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!