Το Renegade εκτοξεύει τις πωλήσεις της Jeep!

Η Jeep, και τα εμβληματικα μοντελα της εχουν συνηθισει, εδω και 75 χρονια, να κατακτουν δυσκολες διαδρομες με τις εκπληκτικες εκτος δρομου ικανοτητες τους.

Το 2015 η Jeep κατεκτησε αλλη μια κορυφη πετυχαινοντας εκρηκτικη αυξηση πωλησεων της ταξης του +1.234% στην Ελλαδα σε σχεση με το 2014 (επισημα στοιχεια ΣΕΑΑ) και ξεπερνωντας κατα πολυ την αντιστοιχη επιδοση της εταιριας στην ευρωπαϊκη αγορα που κινηθηκε στο +122.2% συμφωνα με τα στοιχεια του Ευρωπαϊκου ACEA.

Στην πορεια αυτη συνεβαλε καθοριστικα το ολοκαινουργιο Jeep Renegade, που προσφατα ανακηρυχθηκε «Αυτοκινητο της Χρονιας 2016» στην Ελλαδα, εχει ηδη καταξιωθει στη συνειδηση των οδηγων οι οποιοι το ανεδειξαν στην 4η θεση στις πωλησεις στην κατηγορια του για τη χρονια που περασε, με μεριδιο 10%.

Το ελληνικο «Αυτοκινητο της Χρονιας 2016» Jeep Renegade, διατιθεται σε τετρακινητες και δικινητες εκδοσεις με εντυπωσιακα οικονομικους και ισχυρους κινητηρες βενζινης και πετρελαιου απο τα 1.4 μεχρι τα 2.0 λιτρα, με χειροκινητα και αυτοματα κιβωτια ταχυτητων και την καταναλωση να ξεκινα απο μολις 5,6 λ./100 χλμ..

Προσφερει την κορυφαια ασφαλεια 5 αστερων, συμπαγεις εξωτερικες διαστασεις μαζι με απλετους εσωτερικους χωρους, τεχνολογια αιχμης με εντυπωσιακες επιλογες συνδεσιμοτητας, την πολυχρονη παραδοση της Jeep στις ικανοτητες εκτος δρομου και μπορει να αποκτηθει με 187€ το μηνα ατοκα σε προγραμμα που περιλαμβανει 5 χρονια ατοκη χρηματοδοτηση, 5 χρονια δωρεαν service, 5 χρονια οδικη βοηθεια και με δωρο το bonus της αποσυρσης!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!