Το SEAT Leon CUPRA θα είναι το αυτοκίνητο ασφαλείας του Superbike

Η SEAT και η Dorna υπεγραψαν συμφωνια συνεργασιας για το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Superbike. Το Leon CUPRA, το πιο ισχυρο μοντελο στην ιστορια της SEAT με τους 300 PS, θα ειναι το επισημο αυτοκινητο ασφαλειας του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Superbike που ξεκινα στις 24 Φεβρουαριου στην πιστα του Phillip Island στην Αυστραλια.

Εκτος απο την δυνατοτητα διεξαγωγης προωθητικων ενεργειων απο τη SEAT στον χωρο διεξαγωγης των αγωνων, η εν λογω χορηγικη συμφωνια δινει τη δυνατοτητα στο Leon CUPRA να εμφανιζεται για πρωτη φορα ως το αυτοκινητο ασφαλειας σε εναν παγκοσμιο θεσμο. Το αυτοκινητο επιπλεον θα βρισκεται στη πιστα κατα τη διαρκεια του γυρου σχηματισμου του καθε αγωνα και σε καθε κατηγορια. Η συνεργασια αυτη θα επιτρεψει στην ισπανικη μαρκα να πλησιασει ακομα περισσοτερο τους λατρεις του διτροχου μηχανοκινητου αθλητισμου, ανθρωπους που ταιριαζουν απολυτα με το δυναμισμο που χαρακτηριζει το Leon CUPRA.

Αυτου του ειδους τα projects, ενισχυουν τις βασικες αξιες της SEAT οπως «δυναμισμος και τεχνολογια», υποστηριζει ο Director of Strategy, Business Development and Operations της SEAT Sport, Antonino Labate. «Ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι απο τη συνεργασια μας με το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Superbike, καθως μας παρεχεται η ιδανικη πλατφορμα αναδειξης των χαρακτηριστικων και των επιδοσεων του κορυφαιου μοντελου μας. Ελπιζουμε οι οπαδοι του θεσμου να το απολαυσουν τοσο εντος οσο και εκτος της πιστας κατα τη διαρκεια των αγωνιστικων εκδηλωσεων», δηλωσε.

«Χαιρετιζουμε την αφιξη του SEAT Leon CUPRA στο Superbike World Championship», δηλωσε ο Marc Sourina, Sales and Marketing Director WorldSBK. «Το προφιλ του SEAT Leon CUPRA ταιριαζει απολυτα στο πρωταθλημα μας μιας και η χαρα της οδηγησης ειναι σημαντικο μερος της ταυτοτητας μας».

Με αποδοση 300 PS,  το SEAT Leon CUPRA ειναι το ισχυροτερο αυτοκινητο στην ιστορια της μαρκας. Ειναι επισης το ταχυτερο, καθως επιταχυνει απο 0 στα 100 km / h σε μολις 4,9 δευτερολεπτα. Το νεο μοντελο αντιπροσωπευει βασικες αξιες της μαρκας, συνδυαζοντας κορυφαιες επιδοσεις, με ελκυστικη σχεδιαση και τεχνολογια αιχμης.

Το νεο ισχυρο μοντελο της SEAT θα κανει το ντεμπουτο του στις 24 Φεβρουαριου στη πιστα του Phillip Island στην Αυστραλια, μια απο τις πιο εντυπωσιακες πιστες στον κοσμο της μοτοσυκλετας. Το πρωταθλημα περιλαμβανει 13 αγωνιστικους γυρους, σε 11 διαφορετικες χωρες και σε 3 ηπειρους. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!