Τρίτη χρονιά στην κορυφή των Most Admired Companies η Mercedes-Benz Ελλάς

\”Τριτωσε\” το… καλο για τη Mercedes-Benz Ελλας Α.Ε.Ε., καθως γινεται για μια ακομα χρονια, την τριτη συνεχη, η μοναδικη εταιρεια αυτοκινητων που εντασσεται στo “Top 20” της μεγαλυτερης ερευνας εταιρικης φημης «Most Admired Companies 2019» του περιοδικου Fortune στην Ελλαδα. Συγκεντρωσε τις περισσοτερες ψηφους στον κλαδο της (Εμποριο) οπου καταταχθηκε πρωτη, ενω βρεθηκε στη 14η θεση των πιο αξιοθαυμαστων επιχειρησεων ανεξαρτητως κλαδου στη χωρα μας. 

Ο Προεδρος & Διευθυνων Συμβουλος της Mercedes-Benz Ελλας, Ιωαννης Καλλιγερος, παραλαμβανει τη διακριση για την εταιρεια απο την Brand Manager του Fortune, Αναστασια Παρετζογλου

Για τεταρτη χρονια απο τις απαρχες του θεσμου στη χωρα μας, και τριτη συνεχομενη,  η Mercedes-Benz Ελλας Α.Ε.Ε. συμπεριλαμβανεται στις 20 «Most Admired Companies» καταλαμβανοντας φετος τη 14η θεση της  λιστας εταιρικης φημης, δηλαδη των πιο αξιοθαυμαστων εταιριων. Η λιστα καταρτιζεται απο το περιοδικο Fortune σε συνεργασια με τη διεθνη εταιρεια παροχης ελεγκτικων, φορολογικων και συμβουλευτικων υπηρεσιων KPMG. 



Η κατακτηση της 14ης θεσης ομως δεν ειναι η μονη διακριση της Mercedes-Benz Ελλας στη φετινη καταταξη: εκτος του οτι ειναι η μοναδικη εταιρεια απο τον κλαδο του αυτοκινητου στο “Top 20”, για τριτη συνεχομενη χρονια συγκεντρωσε την υψηλοτερη βαθμολογια στον κλαδο «Εμποριο» και κατελαβε την πρωτη θεση, γεγονος που την καθιστα ενα απο τα «αστερια της λιστας»! 

Περισσοτερα απο 1.700 στελεχη απο τις 315 επιχειρησεις της Ελλαδας με κυκλο εργασιων ανω των 50 εκατομμυριων ευρω, απο ολους τους κλαδους της οικονομιας, αξιολογησαν, ψηφισαν και ανεδειξαν τις εταιρειες που κατελαβαν τις 20 πρωτες θεσεις για το 2019 αναμεσα στις 64 επιχειρησεις που περασαν στη δευτερη και τελευταια φαση της ερευνας. 

Η καταρτιση της λιστας διαμορφωνεται με γνωμονα εννεα ποσοτικα και ποιοτικα κριτηρια, που καθιερωσε η αμερικανικη εκδοση του Fortune και αφορουν στον τροπο οργανωσης, λειτουργιας και διοικησης των εταιριων. Μεταξυ αλλων περιλαμβανουν την Καινοτομια, τη Διοικηση Ανθρωπινου Δυναμικου, την Εταιρικη Κοινωνικη Ευθυνη, την Ποιοτητα της Διοικητικης Ομαδας, την Ποιοτητα Προσφερομενων Προϊοντων η Υπηρεσιων κ.α.  

Με τα παραπανω δεδομενα, η επαναλαμβανομενη συμπεριληψη της Mercedes-Benz Ελλας στην τελικη καταταξη των Πλεον Αξιοθαυμαστων Εταιριων και η 1η  θεση που σταθερα κερδιζει τα τελευταια χρονια στον τομεα του Εμποριου επιβραβευουν με τον καλυτερο τροπο τις ακουραστες προσπαθειες των περιπου 200 στελεχων και υπαλληλων της εταιρειας να διατηρουν λαμπερο το «αστερι» που εκπροσωπουν και να χαιρει εκτιμησης αναμεσα στα στελεχη της εγχωριας αγορας, τα οποια την τιμησαν με την αυθορμητη ψηφο τους.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!